Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egyszeruen utalom...

Mit tegyek? Egyszeruen utalom anyam pasijat

Figyelt kérdés
Mar joideje egyutt vannak, es en egyszeruen utalom. Annyira idegesito. Pl. Levagatni akarom a hajam, es egybol mondta, hogy ordognek fogok ugy kinezni... pedig levagattam, es mindenki szerint fantasztikusan all. Allandoan a sulyommal csufol, hisz 158 cm, 35 kg vagyok... pedig konkretan o tehet errol...egyszeruen depresszioba rohanok tole... tegnap vettem magamnak a strandon egy palacsintat, elmentem vecere, amire megjottem, a palacsintanak hult helyet lattam. Sajnos csak 14 vagyok.... de attol tartok, mar nem sokaig birom
2017. júl. 27. 09:25
 1/5 szántóvető ***** válasza:
52%

muszáj kiállnod magadért mert teljesen lerombol.rúgd lábon,lépj a lábára,szidalmazd táraságba,anyázzad stb.

ez a palacsintás példa nagyon ott van,felfalta 1 heti kajádat :)

2017. júl. 27. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
14%

Ha megette a palacsintádat, vehettél volna másikat... nem értem, miért ő tehet arról, hogy nem eszel normálisan!

Ha annyira zavar, ülj le velük beszélgetni, hogy ez mennyire bánt téged!

2017. júl. 27. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Ne utáld, ne foglalkozz vele.

A saját dolgaiddal foglalkozz. Ne hagyd, hogy bármivel felidegesítsen.

Szerintem egyébként túl is reagálod.

Megette a palacsintát valaki. És? Vesztek helyette másikat? Gondolom, úgyis totál kihűlt, mire visszaértél a mosdóból.

Azt gondolod, hogy te vagy az első, akinek megjegyzést tesznek a hajára??? Hát a legtöbb szülő, nem örül a gyereke drasztikus hajváltoztatásának. Szóval ezen sem kell ennyire kiakadni.

Kicsit vedd lazábban a dolgokat és ne mindig anyukád pasiján járjon az agyad.

2017. júl. 27. 09:56
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

A súlyodról te tehetsz nem ő :) Ő csak a véleményét mondja el,vagy csak viccelődni akar...de ezt mi nem tudhatjuk,mert nem ismerjük,nem halljuk amit ő mond!

Ha ennyire zavar akkor beszélj vele.Szerintem semmi rossz dolgot nem tett.

Amúgy biztos,hogy ő ette meg a palacsintát ? xD

Te is idegesítő és hisztis vagy,csak hogy tudd :D

2017. júl. 27. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Igen, kérdező, hogy lehetsz ilyen szemét!

Komolyan, szerintem az előzőeknek fogalmuk sincs, milyen szar családban élni, vagy, hogy az ilyen dolgok mennyire rosszul esnek, mert ők valami légbuborékban nevelkednek, ahol minden jó.

Vagy épp megkeseredett macskás öregassonyok, akik a dühüket élik itt ki.

1. a súlyodról valóban te tehetsz, de próbálj meg többet enni - tudom, így nehéz, de próbálkozz - de készülj fel, ogy mindig! cs.sztetni fog

2. hajad - ha jól áll, nem mindegy, mit mond? :)

3. palacsinta - kötsögség volt, de tedd túl magad rajta

Ő tipikusan a féltékeny mostohaapa, aki szerint jobb lenne, ha nem is léteznél, teher neki minden, ami hozzád kötődik.

Készülj fel, hogy ez jobb nem lesz, és elég szmorú, hogy anyád minimálisan sem áll ki érted.

Én ugyanilyen közegből jöttem - menekültem - el 23 évesen, csak mostohaanyám volt az agresszor.

Most, 5 évvel midnen után boldog vagyok, 1000km-re élek tőlük, és nem érdekel, mi van mostohámmal, ha meghal sem ejtek egy könnycseppet sem, mert 7 együtt töltött év alatt tönkretett mindenhogyan.

2017. júl. 27. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!