Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alakult ki barátság köztetek...

Alakult ki barátság köztetek valakivel erről az oldalról? : )

Figyelt kérdés
Ha igen,mi a történetetek?Hogy ismerkedtetek meg?:)
2010. máj. 22. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

18: 53-as vagyok

persze,elmesélem.

Ő tett fel egy lakásfelújítással kapcsolatos kérdést. Én válaszoltam neki, és privát emailban írtam még neki tippeket szintén ebben a témában, mivel lakberendező vagyok. Nagyon hálás volt, és visszaírt az emailomra. Elkezdtünk beszélgetni. Először barátkozásnak indult, de több lett belőle (de ezt akkor még egyikőnk se sejtette) aztán néhány hónap levelezgetés után megkért hogy találkozzunk. Mindketten Pestiek vagyunk, úgyhogy belementem a dologba. Aggódtam, hogy mivan ha nem is fog eljönni, meg mivan ha becsapott. DE eljött !! :) Egy parkban beszéltük meg a találkát. Sokat beszélgettünk, és rájöttem hogy egy csomó közös pont van bennünk. Ekkor már mindketten tudtuk hogy ez bizony több lesz mint barátság :) Utána sokszor randiztunk. Amikor 5. randinkon voltunk, megfogta a kezem és azt mondta h szeretlek. Bevallom, nem vagyok egy romantikus típus, de ez nagyon jól esett. A vacsi után hazakísért, és ott csókolt meg először.. Hát így szépen lassan összejöttünk. Fél éve volt az esküvőnk.

2010. máj. 22. 19:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Isteneem:) ez annyira meghatóó!:) Most szakítottunk több év után életem első szerelmével,és az ilyen történetek,mint a tied,újra reményt tudnak adni!:):)

További sok boldogságot:)!

2010. máj. 22. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, én már találtam itt egy barátnőt. :D Kiírt egy kérdést, hogy van -e olyan lány, aki (megadott szempontok alapján) szeretne barátkozni vele, én írtam neki, és megadta a MSN-címét.
2010. máj. 22. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
19:29 -es vagyok. Köszönöm a jó kívánságot :)
2010. máj. 22. 20:15
 15/16 anonim válasza:
volt egy lány aki kiírt egy kérdést mint kétségbeesett szerelmes, aztán elkezdtünk privát mailezni, végül legjobb barátnők lettünk :) 1 éve majdnem
2010. máj. 22. 23:02
 16/16 anonim ***** válasza:

nekem is hasonló volt mint az előttem szólónak.

Egy totálisan lökött csajt ismertem meg, és elválaszthatatlanok vagyunk a mai napig:)

2010. máj. 22. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!