Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel nagyon jóban vagyok de én többet szeretnék tőle mint barátság de ő ezzel nincs így és rékérdezek lehet még ugyan olyan a kapcsolatunk mint elötte?
Figyelt kérdés
Van 1 srác akivel nagyon jóban vagyok.Én többet szeretnék tőle mint barátság de ő nem tudom h van ezzel.Ha rákérdeznék és ő nem ért ezzel 1et akk lehet még ugyan olyan a kapcsolatunk mint elötte?Én 15 vagyok ő pedig 19:S:S Vkinek tipp??2009. ápr. 27. 18:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem direktbe ne kérdezd meg, mert akkor ha negatív a válasz, esélyes, hogy nem lesz már barátság.
Próbáld esetleg olyan helyzetbe hozni, ahol kap egy magas labdát, amit leüt vagy sem... romantikus séta csók helyzettel vagy hasonló... véletlen szájra puszi, akármi.. figyeld a helyzeteket...
2/2 anonim válasza:
Én is 19 éves fiú vagyok és két hete egy nagyon jó barátom bevallotta, hogy szerelmes belém ö 15 lány. Nagyon meglepődtem és mondtam neki, hogy alszok rá egyet. De persze egyből tudtam, hogy én nem akarok úgy tőle semmit így másnap el is mondtam ezt neki. Azt mondta rendben megérti. De azóta nem is tudom kerülöm, meg ha egy társaságban vagyunk és rám nézz vagy hozzám ér irritál :S. Nem tudom megmagyarázni miért. De ne add fel lehet sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!