Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a barátotok, férjetek...

Ha a barátotok, férjetek elfelejti a névnapotokat, ti mit csináltok? Fél éves kapcsolatról van szó, de én nem felejtettem el az övét. Csendben vagyok, mert biztos nem fogom rá emlékeztetni ha magától nem jut eszébe, de azért idegesít.

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 17:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok aki azt írta h cserébe én sem köszöntöm fel őt. Ez sem emgoldás, mert (általnosítok) a pasikat ezek nem érdeklik, és felfogni sem bírják hogy nekünk bizony rosszul eshet a dolog. Viszont az ajándékozással hadilábon álltam világ életemben, ezért ezt kikerülöm így, máshogy ünnepelem meg őt. Szerintem szólj neki nyugodtan, ha kicsit is lelkisebb alkat akkor úgy fogja bántani hogy elfelejtett valamit ami neked fontos hogy ezentúl kínosan odafigyel majd iylenekre.
2010. máj. 23. 12:39
 22/26 anonim ***** válasza:
18%

Figyelj ő honnan tudja mit akarsz? Fél éve van csak veled! Mondd el neki milyen vagy, mire vágysz! Nem taktikázni hogfy majd te sem! Sosem értettem ezért a nőket pedig én is az vagyok. Fáj odaállni és mondani, hogy "figyelj nekem fontos ez meg az". Egyszer. Aztán ennyi. De ha neked így jobb, hisztizni...

Nekem hihetetlenül fontos az ajándék, tudom ciki de így van, nagyon boldog vagyok tőle. Ő ezt honnan tudhatná? Hát elmondom neki egyszer. És ha elfelejti akkor szólok. És ha még így sem fogja fel akkor kezdek rosszra gondolni...

Teljesen megértem a pasikat. Nekem még a telefonomban is be van állítva a születésnap, de sokszor még így is csak napok múlva veszem észre, pedig csörgés is van rajta... Aki minden egyes kis percet számontart az megpróbálhatná megérteni.

2010. máj. 23. 12:39
 23/26 A kérdező kommentje:
Mondtam,hogy itt nem hisztiről van szó,nem szoktam hisztizni,csak megjegyzem a dolgokat,és elgondolkozok rajta.Ennek valahol alapvető dolognak kellene lennie,és itt nem az ajándékról van szó.Egyébként én se szoktam például a családban annyira ezt számon tartani,kimondottan csak a kapcsolatomban foglalkozok ezzel,mert az illető áll legközelebb hozzám.Egyébként meg a férfiak tudják,hogy mik azok a nőknél előforduló dolgok amik fontosak,csak lusták ezzel foglalkozni.A naptár,benne a megjelölt időpontokkal viszont tényleg jó ötlet...:)))
2010. máj. 23. 13:15
 24/26 anonim ***** válasza:
Engem életemben talán egyszer köszöntöttek fel névnapomra. Ezzel mindent elmondtam...
2010. máj. 23. 14:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg minden nő más, és nem mindegyiknek fontos ugyanaz. De ha ennyire buta vagy hogy ha beledöglesz sem mondod meg neki hogy neked mi a fontos akkor szenvedj csak, keseregj itt meg célozgass neki. :) Ez igazi érett kapcsolat. Ő akkor sem tudhatja hogy pont neked mi a fontos. Vagy a "nők" vagy? Egy átlag bábu ami a gyárból jön és mindegyforma?
2010. máj. 23. 14:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Rosszul esne, de nem szívnám mellre, mert én is mindent elfelejtek :-)
2010. máj. 25. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!