Mit tennétek, ha a párotok elfelejtené a névnapotokat?
Figyelt kérdés
Én elég gyerekesnek tartom ezt a névnapozást, meg azt is, hogy nagyon de nagyon rosszul esik, hogy a páromnak még mindig nem esett le, hogy tegnap milyen nap volt. Úgy érzem, hogy ennyi figyelmet nem érdemlek a részéről. Nem szóltam semmit, amikor sikerül, próbálok vele normális lenni, néha 1-2 nem a témára irányuló bunkózás azért becsúszik.2010. nov. 27. 10:49
1/19 anonim válasza:
HA ygerekesnek tarod a névnapozást akkor miért bánt hogy elfelejtette?
2/19 anonim válasza:
Inkább ez a gyerekes amit te csinálsz. Bunkózás helyett szóljál neki, bocsánatot kér és minden happy. Bárkivel előfordulhat, hogy elfelejt ilyet, ennek semmi köze a figyelmességhez.
3/19 anonim válasza:
Mivel a velem azonos nevű nők is akkor ünneplik, nem érdekelne a dolog.
De ha a születésnapomat felejtené el, biztosan haragudnék.
4/19 A kérdező kommentje:
leírtam, hogy miért bánt
2010. nov. 27. 10:56
5/19 anonim válasza:
Nos, nekem a születésnapomat is sikerült elfelejetni. Na és? Nem mindenki nézi állandóan a naptárt...
6/19 anonim válasza:
Mi meg leírtuk hogy minket nem zavarna :)
7/19 anonim válasza:
elfelejtette...van ilyen, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem vagy neki fontos, lehet, hogy túl sok minden történik egyszerre. Ráadásul csak egy névnapot felejtett el, nem olyan egetverően nagy bűn.
8/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelenti, azt, hogy nem vagy fontos neki-?
DEhogyis nem!Hát nem jutsz eszébe! Én még sosem felejtettem el senkinek a szülinapját, névnapját, annak, aki fontos nekem! Én visszaadnám neki, vagy pár nap múlva célozgatnék neki, esetleg elmesélném, mit kaptam a többiektől.Ne mentegessük már mindig a férfiakat hiányosságaik miatt. A mai telókben meg már akármelyikben lehet beállítani emlékeztetőket, a feledékenyebbeknek!
9/19 anonim válasza:
Akkor felnőttesen csúsztass egy naptárat a kezébe!
10/19 anonim válasza:
elég elterjedt a keresztnevem, egy évben 12-13x van névnapom.én magam se tudom számontartani, folyton elfelejtem. akkor most lőjem le a másikat érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!