Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a barátotok, férjetek...

Ha a barátotok, férjetek elfelejti a névnapotokat, ti mit csináltok? Fél éves kapcsolatról van szó, de én nem felejtettem el az övét. Csendben vagyok, mert biztos nem fogom rá emlékeztetni ha magától nem jut eszébe, de azért idegesít.

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 17:44
1 2 3
 11/26 Dymo ***** válasza:
100%
névnap? még a sajátomat is elfelejtem XD
2010. máj. 22. 18:20
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
Először engem is zavart, én azt csináltam h előtte mindig vhogy megjegyeztem h mittomén vasárnap nem biztos hogy leszek mert megyünk ünnepelni a névnapomat :DD:D NA miután ezután se kaptam semmitsenem, még egy puszitsem, az zavart. Mára megszoktam. Nem ajándékért, csak az emlékezésért. Mostmár nem zavar, én sem köszöntöm őt.
2010. máj. 22. 18:23
 13/26 A kérdező kommentje:
Ezt most megjegyeztem,és én se fogom őt következő alkalommal felköszönteni.Engem csak az bosszant a kapcsolatokban,hogy általában az elején mindig jön a másiknak a névnapja,szülinapja,én ezt észben is tartom,és készülök rá,mikor meg az enyém jön vagy elfelejtik,vagy ne adj isten pont vége van a kapcsolatnak.Azért ennek ellenére úgy gondolom,hogy egy férfinak figyelmesnek kellene lennie,és tudja mindegyik hogy ez fontos a nőnek,legalább ennyit megtehetnének.Ezentúl engem se fognak érdekelni ezek a dolgok aztán kész.
2010. máj. 22. 18:54
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 pasim felejtette el a szülinapomat. Pár hónapon belül vége lett, de nem emiatt, hanem mert sok mást is elfelejtett: magyarul nem törődött velem. Ez egy jel volt, amiből látnom kellett volna, hogy nem jó a kapcsolatunk, de nem akartam meglátni. :)
2010. máj. 22. 22:07
 15/26 A kérdező kommentje:
Hát bizony ez lehet hogy tényleg egy jel,illetve egy tüske is.A volt barátom felhívott ma este,hogy boldog névnapot kívánjon,eszébe jutott.A mostani meg elfelejti?Hmmm...kissé elgondolkodtató...
2010. máj. 22. 22:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

szia!

lehet,hogy le fognak pontozni,de én szólok neki.A mi családunkban az ilyesmi fontos és mindig ünnepeltük,így nekem is fontos.Általában közlöm,hogy "nééévnapom van áááám,ezért te mosogatsz:)"

Nincs sértődés és harag,mert tudom,hogy ilyen szempontból szita az agya(szülei fontosabb sznapjaira is én emlékezetetem:))

A másik meg,hogy iwiw nagy segítség ,minden szépen ki van írva:D

2010. máj. 22. 22:26
 17/26 anonim ***** válasza:
27%
Istenem, mekkora hisztis egy p...a vagy te! Majd elmenekül ez a szerencsétlen is!
2010. máj. 22. 22:28
 18/26 A kérdező kommentje:
Ez nem hisztisség ...Ha én megtisztelek valakit azzal,hogy nem felejtem el a névnapját,szülinapját,akkor hadd várjam már el hogy legalább egy üzenetben boldog névnapot kívánjon az illető,főleg akivel együtt vagyok..Az hogy neked nincsenek igényeid,nem az én bajom.
2010. máj. 22. 22:39
 19/26 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem se hisztis.

Nem azt mondom hogy valami nagy dolog kell. (nem tudodm h mennyire komoly)

De annyi h boldog névnapot, meg egy virág/csoki/fülbevaló azért jól esik ilyenkor az embernek.

Nekem most apukám feljetette el a szülinapom. (csak délelőtt, mert du. hazaért, és anyukám figyelmeztette. férfiak XD )

2010. máj. 22. 23:19
 20/26 anonim ***** válasza:

pároméknál nem is szokás semmire meglepni egymást,de még szóban se felköszönteni,erre első együtt töltött névnapomkor jöttem rá,mikor lakótársam pasija szál virággal állitott be,párom meg csak pislogott,hogy miért...

náluk se larácsony,se szülinap,semmi nincs megünnepelve,ilyen fura család

de végülis rájött hogy jó dolog kapni,és ha nem akar morcosnak látni,akkor neki is jobb beleszokni ebbe...

január elején meg mindig kap egy naptárt,benne az összes dátum...

23/N

2010. máj. 23. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!