Hogy mondjam el az anyámnak, hogy meleg vagyok?
Nemtudom hogy mikor és hogyan tudnám neki ezt elmondani, mert õ nagyon homofób és mindig van valami megjegyzése a melegekre... És félek elmondani neki.
Köszönöm a válaszokat elõre is. 16/f
Csapj a közepébe, mutasd be anyádnak: "Anya, Ő itt a kedvesem!"
Így gyorsan túl leszel az egész hercehurcán és soha többé nem kell majd anyádnak magyarázkodnod.
Pubertás korban alakul ki a szexualitás is és a szexualitás is. Ha neki férfi a szexuális tárgy, és ezt fel is ismerte, miből gondolod, hogy 10 év múlva ez másképp lesz? Nem tudom, honnan szedted össze ezt a hülyeséget...
A másik: mindennek oka van. Minden valamiért létrejött. A homoszexualitásnak is ez az oka, valószínűleg a túlnépesedésre válasz a természettől. Kedves meleggyűlölők. Ki a természetellenes?
On: nem kell elmondanod neki, ameddig nem lesz komoly kapcsolatod szerintem. 17f
Egyszerűen: anya, a fiúkat szeretem.
Ennyi, ha ezért kitesz, akkor jobb is, hidd el.
Olyan negatívak vagytok, miközben optimistán is hozzá lehet állni a kérdéshez.
Pl. mond azt anyádnak, hogy: anya, van egy jó hírem...
...ugyanis kitaláltam egy biztos módszert arra, hogy sohase kapjak el hüvelygombát.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!