Szöktetek már el otthonról? Ha igen hova mentetek, hogy mentetek haza, ki vitt haza, mennyi idő után, és miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 14:46
11/14 anonim válasza:
2x szöktem meg egyszer 15évesen anyuéktól m nagyon összevesztünk,betelt a pohár és leléptem apámékhoz,másodszor meg apáméktól szöktem meg 18évesen anyámékhoz...3.x meg szépen bucsut mondtam anyáméknak és férjhez jöttem 19évesen most 22 vagyok és sokat tanultam az elmúlt időkből...különben nagyon rossz érzés volt mind kettő m nem tudtam először h hova is megyek mit is akarok de a végén nem bánom m igy most boldog lehetek a párommal,kül. apám rendőr és hiába keresett nem talált meg ak éjjel és még máig nem tudja h én hol voltam és mit csináltam...de mostanra lenyugodtam és mindkettöjükkel beszélek...
12/14 anonim válasza:
én soha nem szöktem, de két barátnőm kb 12-13 éves korunkban igen. emlékszem, hogy egész nap őket kerestük. a vízimentők találták meg őket.. a Dunára mentek, átmentek komppal a túloldalra, és eldöntötték hogy ott alszanak a kihalt vízparton a komp megállójában. közben odamentek emberek két kocsival, és ott bonyolítottak valami drogügyletet, addig ők az erdőben bujkáltak.
éjjelre már nagyon szomjasak voltak, az egyik kibírta, de a másik ivott a Dunából, aztán később vért hányt.
szóval szerintem eléggé megbánták ezt a kis kalandot...
13/14 A kérdező kommentje:
15:35 :S azért ez durva:S meg az utolsó is. nekem is szökött már el 2 barátnőm,őket a rendőrők vitték haza 2 nap után...
2010. máj. 23. 20:20
14/14 anonim válasza:
Igen, 12 évesen annyira összevesztem a szüleimmel, hogy fogtam egy táskát, pénzt, telefont(lenémítottam) és elindultam. Anyukám próbált megállítani, de nem ért utol, elrohantam. Akkor még nem tudtam hová megyek, csak mentem az orrom után. Egész nap kint voltam estére meg elmentem a mamámhoz aludni. Másnap suli volt és kb. 3 nap múlva mentem csak haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!