Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szöktetek már el randiról? :D Ha igen, miért?
ez szerintem bunkóság..
már nemszép azt ott hagyod? max nem fogod meg a kezét, nem csókolod meg és többet nem hívod talira, és haveriasan fogsz vele viselkedni. ebből majd neki is lejön, de ott hagyni, amikor ő is készült rá, egy elég szemét dolog. én is voltam h egy olyan fiúval taliztam aki nemjött be még sem hagytam ott de később megmondtamh nem akarok több talit. ennyii
Egyszer volt egy ilyen, talán úgy két éve. Megismertem egy csajt msnen, idevalósi, de még nem nagyon láttam. Képről kifejezetten szép csajnak tűnt, tényleg. Aztán megbeszéltük a randit, egy egyszerű sétálás lett volna, meg cukrászda stb. És hát amikor odaértem akkor szembesültem vele hogy nem annyira szép. Kiábrándultam. 10-15 percet talán dumáltunk, aztán úgy tettem mintha csörögne a telefonom, és mintha anyámmal beszélnék. És akk hirtelen haza kell mennem, mert stb stb. Leléptem.
Most ebből úgy jött le h nekem csak a külső számít, de nem így van...
Sztem nagyon szemét dolog ez a wc-re megyek, de közben lelépek dolog... és gondolj bele, hogy neki nem esik le egyből hogy otthagytad ! lehet hogy egy órát is fog várni, remélve h végre előkerülsz... vagy azt hiheti h vmi baj van.
Sztem ki lehet várni azt az egy-két órát... ha nem, akkor meg kell neki mondani h kedves lány, de nem érzed a kémiát... vagy valami ilyen kevésbé bántó szöveget. Amúgy meg ha nem is olyan bombanő... azért sztem kaphat mindenki egy esélyt, hátha megfog a személyisége vagy valami. :)
Ilyen módon otthagyni bunkóság, már előttem is írták, lehet, hogy ott fog izgulni még egy csomó ideig, hogy esetleg rosszul lettél, vagy ilyesmi. Bírd ki azt a pár órát... Aztán ha keresne később mond azt, légy férfi, és mond azt egyértelműen, hogy nem akarsz vele többet találkozni, mert nem igazán érezted jól magad a társaságában. Ne fejtsd ki, hogy valójában a külseje zavart, gondolj bele, hogy neked hogy esne fordítva: "Tényleg szimpatikus vagy, de sajnos ahhoz túl nyomi, hogy a barátom legyél" Bármit mondhatsz: hogy nyávog, idegesítő, unalmas... Csak a külsejét ne szidd, elvégre mindenkinek az esik legrosszabbul, ha a gyenge pontja miatt bántják. Ha még tényleg olyan csúnya szegény, akkor ezzel ő is biztos tisztában van, ne rombold le még jobban az önbizalmát...
L/19
Tesó kódex 140. törvény.
A fenti link a tesó kódexre mutat,ahol láthatod az ehez tartozó kártyát,és olvashatsz róla /és más törvényekről/bövebben 140. törvény,citromtörvény.
A citrom törvény, lehetővé teszi a számodra hogy a randi első 5 percében leléphess,ha nem passzoltok.
LOL! ez tetszik XD
nem is láttam még a teljes Tesó Kódexet amúgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!