Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szöktetek már el randiról? :D...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szöktetek már el randiról? :D Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Felmerült bennem a kérdés hogy ha abba a helyzetbe esnék miszerint a csaj akivel találkozok, nem olyan szép mint amire számítok/számítottam, elkéretőzök WC-re de igazából otthagyom a helyszínt XD nemtom ez elég indok-e a lelécelésre, ezért érdekelne, ti milyen indokokat találtok, találtatok erre :D
2011. jún. 5. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Randiról nem, úgy voltam vele, hogy nem leszek bunkó, ha már így alakult,végig várom, de pasitól már igen,aki odajött hozzám a szórakozóhelyen. Azt játszottam,hogy megláttam egy barátomat és beszélnem kell vele, vagy "csörgött" a telefonom, vagy mondtam már magam kapcsolatban lévőnek is.
2011. jún. 5. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:

ez szerintem bunkóság..

már nemszép azt ott hagyod? max nem fogod meg a kezét, nem csókolod meg és többet nem hívod talira, és haveriasan fogsz vele viselkedni. ebből majd neki is lejön, de ott hagyni, amikor ő is készült rá, egy elég szemét dolog. én is voltam h egy olyan fiúval taliztam aki nemjött be még sem hagytam ott de később megmondtamh nem akarok több talit. ennyii

2011. jún. 5. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja hozzáteszem én is csak a levakarhatatlanoktól szöktem el. Akik nem értették a nemet.
2011. jún. 5. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyszer volt egy ilyen, talán úgy két éve. Megismertem egy csajt msnen, idevalósi, de még nem nagyon láttam. Képről kifejezetten szép csajnak tűnt, tényleg. Aztán megbeszéltük a randit, egy egyszerű sétálás lett volna, meg cukrászda stb. És hát amikor odaértem akkor szembesültem vele hogy nem annyira szép. Kiábrándultam. 10-15 percet talán dumáltunk, aztán úgy tettem mintha csörögne a telefonom, és mintha anyámmal beszélnék. És akk hirtelen haza kell mennem, mert stb stb. Leléptem.

Most ebből úgy jött le h nekem csak a külső számít, de nem így van...

2011. jún. 5. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Sztem nagyon szemét dolog ez a wc-re megyek, de közben lelépek dolog... és gondolj bele, hogy neki nem esik le egyből hogy otthagytad ! lehet hogy egy órát is fog várni, remélve h végre előkerülsz... vagy azt hiheti h vmi baj van.

Sztem ki lehet várni azt az egy-két órát... ha nem, akkor meg kell neki mondani h kedves lány, de nem érzed a kémiát... vagy valami ilyen kevésbé bántó szöveget. Amúgy meg ha nem is olyan bombanő... azért sztem kaphat mindenki egy esélyt, hátha megfog a személyisége vagy valami. :)

2011. jún. 23. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Ilyen módon otthagyni bunkóság, már előttem is írták, lehet, hogy ott fog izgulni még egy csomó ideig, hogy esetleg rosszul lettél, vagy ilyesmi. Bírd ki azt a pár órát... Aztán ha keresne később mond azt, légy férfi, és mond azt egyértelműen, hogy nem akarsz vele többet találkozni, mert nem igazán érezted jól magad a társaságában. Ne fejtsd ki, hogy valójában a külseje zavart, gondolj bele, hogy neked hogy esne fordítva: "Tényleg szimpatikus vagy, de sajnos ahhoz túl nyomi, hogy a barátom legyél" Bármit mondhatsz: hogy nyávog, idegesítő, unalmas... Csak a külsejét ne szidd, elvégre mindenkinek az esik legrosszabbul, ha a gyenge pontja miatt bántják. Ha még tényleg olyan csúnya szegény, akkor ezzel ő is biztos tisztában van, ne rombold le még jobban az önbizalmát...

L/19

2011. jún. 23. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Tesó kódex 140. törvény.

A fenti link a tesó kódexre mutat,ahol láthatod az ehez tartozó kártyát,és olvashatsz róla /és más törvényekről/bövebben 140. törvény,citromtörvény.

A citrom törvény, lehetővé teszi a számodra hogy a randi első 5 percében leléphess,ha nem passzoltok.

2011. jún. 23. 22:51
 8/8 A kérdező kommentje:

LOL! ez tetszik XD

nem is láttam még a teljes Tesó Kódexet amúgy :D

2011. jún. 24. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!