Normális, hogy így érzek?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, még sosem volt barátom, de már nagyon szeretnék járni valakivel. Nem azért mert szexelni szeretnék vagy csókolózni, hanem egyszerűen vágyom arra, hogy valaki átöleljen, megpusziljon. Hogy legyen valaki, akivel mindent megtudok beszélni, aki szeret és akit én is viszont tudnék szeretni. Persze, vannak barátnőim és nagyon szeretem őket, mégsem tudom elnyomni magamban ezt az érzést. Naponta látok velem egyidős vagy még fiatalabb lányokat a párjukkal, miközben én egyedül vagyok. Miért érzem ezt? Már annyira rossz, néha úgy érzem biztos ronda vagyok, azért nem kellek senkinek. Pedig jól jövök ki a fiúkkal, főleg az egyikkel, akibe azt hiszem sikerült fülig beleesnem...
Normális hogy érzek? Mit kellene tennem?
Előre is koszi, annak aki válaszol!
én is így éreztem egy éven keresztül, amíg fülig szerelmes voltam egy fiúba, de mostanra sikerült teljesen kiábrándulnom belőle. egészen elment a kedvem, apasiktól, de mondjuk én voltam a hülye, hogy is gondolhattam, hogy esélyem van nála...mindegy, ez most senkit nem érdekel :D
egyébként szerintem teljesen normális, hogy így érzel :)
Ha másba szerelme snincs mit tenni..én azt mondom ne várj rá nem éri meg hidd el tapasztalat.Pasi és busz után ne fuss ugyis jön a következő;P Inkább keress valakit aki hozzád illik és akivel ebszélgetni is tudsz:)
16/L
Mintha csak magamat olvasnám! (6éve) Azóta családom van. Évek teltek abban a vágyakozásban, de addig megtanultam egyedül megbírkózni a kérdéseimmel, a napi gondjaimmal.
Ronda?! Olyan förtelmes külsejű emberek élnek boldog kapcsolatban, hogy ilyenre ne is gondolj!
Viszont a szép, értelmes, gondolkodó lányok nehezebben boldogulnak, mert a hasonló fiúk ugyanilyen kishitűek.
IDŐ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!