Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nő is csak férfi mellett...

A nő is csak férfi mellett teljesedhet ki?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 11:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
max a régi hercegnős disney mesékben :D
2017. júl. 23. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Áh, nekem is van két egyedülálló barátnőm, harmincasok, van saját lakás, autó, stb. És elvannak egyedül. Őket is sokan szekálják, olyan emberek, akiknek inkább magukba kéne nézniük. Nekem van élettársam, de perpill elég szar szakaszt élünk meg, sokszor úgy érzem lehúzzuk kölcsönösen egymást a mélybe. Szóval egy társ nem garancia semmire.
2017. júl. 23. 12:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többsége kapcsolat, illetve társfüggő, továbbá ott van a társadalmi nyomás, ami azt súlykolja belénk, hogy az élet csak akkor teljesedik ki, ha az ember felnőtt korábban családot alapít.

Ezért van az, hogy a többségnek nem valódi vágya a családalapítás, hanem belenevelt kötelező viselkedésforma. Erre tökéletes példa, hogy hány ember bánja meg később, hogy gyereke született, mert belül igazán nem is szeretett volna, csak ez volt előtte, mint követendő példa.

Másfelől pedig a többség fejében rögtön az fordul meg, hogy aki egyedülálló az biztos nem kellett senkinek, vagy valami probléma van vele, s ezért van egyedül.

2017. júl. 23. 12:43
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
9. :D
2017. júl. 23. 12:50
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

"Másfelől pedig a többség fejében rögtön az fordul meg, hogy aki egyedülálló az biztos nem kellett senkinek, vagy valami probléma van vele, s ezért van egyedül."

Igaz. Egy csomóan megalkuvásból vannak együtt a másikkal, vagy önismeret híján rosszul választanak.

2017. júl. 23. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

kettes vagyok

"Miért nézik le azt akinek nincs társa?" Sztem nem nézik le, csak nem értik az okait. Viszont gyávák megkérdezni, h szándékolt-e az egyedülmaradása. Egyébként, ha lenéznek is néhányan, nehogy magadra vedd!

"Nem azért nincs mert nem akar, hanem igy alakult." Ha 85 éves lennél, akkor megérteném, h így alakult. Nyolcvannégy éves korodig csak azt fogadom el: nincs MÉG.

2017. júl. 23. 13:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, de talán inkább személyfüggő. Vannak, akik egyedülállóként nem boldogok, ismerek ilyet.

Én személy szerint függetlenül is boldog, teljes életet éltem. Aztán vágytam családra. De nem vonom továbbra sem kétségbe, hogy valakinek nem ilyen az álma.

2017. júl. 23. 13:02
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Erre csak árnyalt választ lehet adni, már csak azért is, mert ugyanennek a fordítottja igaz a férfira is. Mivel az emberi faj kétnemű, saját biológiai mivoltát mindenki csakis egy ellenkező neművel élheti meg, nemcsak a szexualitás, hanem az utód létrehozása és felnevelése tekintetében is. De ezen túlmenően, a két nem kissé eltérő viszonyulása a dolgokhoz, a látásmód különbözősége és sok egyéb mind olyan apró szempont, ami mindenkinek ad egy olyan többletet, aminek segítségével képes kissé más szempontból látni a valóságot. És ez nem egyszerűen csak egy másik ember, hanem egy másnemű ember jelenléte miatt jön létre. És éppen ennek a különbözőségnek tulajdonítható, hogy egy valóban jó párkapcsolatban mindkét fél kap valamit a partnertől, aminek segítségével többet képes kihozni magából, mintha egyedül lenne, és éppen ez segít neki minden tekintetben teljes (esetenként kifejezetten alkotó) életet élni. Én erre kiváló példának tartom annak a világhírnevet szerzett nagy magyar énekesnőnek az életét, akinek az orvos férje volt az, aki képes volt saját magát háttérbe helyezni, foglalkozott a gyerekekkel és megteremtette azt a hátteret, amire az énekesnő bátran támaszkodhatott. Mert ott van a másik véglet, ahol hiába tehetséges a nő, ha minden energiáját a saját karrierjére fordítja, akkor elmaradnak a gyerekek (később az unokák is) és kimarad az életéből a saját leszármazottjaival való foglalkozás élménye és csupán a múlt pislákoló fényét láthatja a távolban.
2017. júl. 23. 14:01
 19/20 anonim ***** válasza:
30%

Az azonos neműek egymás természetes riválisai, ezért hosszútávon egymást kioltják, illetve az erősebb a gyengébb fölé fog kerülni a hierarchiában.

A gyengébbek fokozatosan tudomásul veszik alárendelt szerepüket és besorolnak a rangjuknak megfelelő pozícióba.

A nő és a férfi kiegészítik egymást. (Ez a nem heteró párokra is igaz).

Leginkább magas pozícióba került politikusok a jó példák.

Szinte kizárt, hogy miniszterelnök vagy államfő legyen olyan ember, aki nem párkapcsolatban él.

Ezek természeti törvények szerint működnek, vitatkozni lehet róla, de ugye a tények makacs dolgok...

2017. júl. 23. 14:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó ideje társ nélkül élek.Nem annyira ördögtől való dolog, mint páran hiszik.Megvannak az előnyei, hátrányai, de nem tartom rossz dolognak.Mások sajnálata, esetleges lenézése hidegen hagy.Nem így terveztem, de így alakult és most ebből próbálom a legjobbat kihozni saját magam számára.
2017. júl. 23. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!