A nő is csak férfi mellett teljesedhet ki?

Az emberek többsége kapcsolat, illetve társfüggő, továbbá ott van a társadalmi nyomás, ami azt súlykolja belénk, hogy az élet csak akkor teljesedik ki, ha az ember felnőtt korábban családot alapít.
Ezért van az, hogy a többségnek nem valódi vágya a családalapítás, hanem belenevelt kötelező viselkedésforma. Erre tökéletes példa, hogy hány ember bánja meg később, hogy gyereke született, mert belül igazán nem is szeretett volna, csak ez volt előtte, mint követendő példa.
Másfelől pedig a többség fejében rögtön az fordul meg, hogy aki egyedülálló az biztos nem kellett senkinek, vagy valami probléma van vele, s ezért van egyedül.

"Másfelől pedig a többség fejében rögtön az fordul meg, hogy aki egyedülálló az biztos nem kellett senkinek, vagy valami probléma van vele, s ezért van egyedül."
Igaz. Egy csomóan megalkuvásból vannak együtt a másikkal, vagy önismeret híján rosszul választanak.

kettes vagyok
"Miért nézik le azt akinek nincs társa?" Sztem nem nézik le, csak nem értik az okait. Viszont gyávák megkérdezni, h szándékolt-e az egyedülmaradása. Egyébként, ha lenéznek is néhányan, nehogy magadra vedd!
"Nem azért nincs mert nem akar, hanem igy alakult." Ha 85 éves lennél, akkor megérteném, h így alakult. Nyolcvannégy éves korodig csak azt fogadom el: nincs MÉG.

Nem hinném, de talán inkább személyfüggő. Vannak, akik egyedülállóként nem boldogok, ismerek ilyet.
Én személy szerint függetlenül is boldog, teljes életet éltem. Aztán vágytam családra. De nem vonom továbbra sem kétségbe, hogy valakinek nem ilyen az álma.

Az azonos neműek egymás természetes riválisai, ezért hosszútávon egymást kioltják, illetve az erősebb a gyengébb fölé fog kerülni a hierarchiában.
A gyengébbek fokozatosan tudomásul veszik alárendelt szerepüket és besorolnak a rangjuknak megfelelő pozícióba.
A nő és a férfi kiegészítik egymást. (Ez a nem heteró párokra is igaz).
Leginkább magas pozícióba került politikusok a jó példák.
Szinte kizárt, hogy miniszterelnök vagy államfő legyen olyan ember, aki nem párkapcsolatban él.
Ezek természeti törvények szerint működnek, vitatkozni lehet róla, de ugye a tények makacs dolgok...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!