Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Mit tegyek, hogy a barátnőm (élettársam) leakadjon a házasság témáról?

Figyelt kérdés

Az elején tisztáztam, hogy én nem akarom azt a nyamvadt papírt, elfogadta. Egyikünk sem vallásos, így ez sem volt szepont. Két éve együtt élünk, jól megvagyunk. Most ütött be neki ez a dolog. Egy héten többször is felhozza, vagy csak célozgat rá. Néha csak bevágja a durcát és ha kérdezem mi baja, akkor, természetesen semmi a válasz.

Mindezt azért mert a nagyanyja a fejéhez vágott valamit, amin nem tud túllépni. Olyasmit mondott neki, hogy kettőnkre nem lehet hosszútávon számítani, mert mi bármikor szétmehetünk, ha csak gondolunk egyet. Ezért ő nem is kezel minket együtt, egy családként, hiába élünk együtt.

Szóval a barátnőm azóta teljesen kivan. Most már mindenbe bele látja ezt a problémát. Szerinte a kollégái is kevesebbre tartják amiért csak barátnő és nem feleség. Eddig ilyen eszébe sem jutott. Mihez kezdjek vele?

2017. júl. 22. 14:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom sem akart kapcsolatot viszont imádott, tök jól elvoltunk, most hagytam ott három hónapja és életem legjobb döntése volt valahogy más embernek érzem magam. Iszonyosan hiányzik de ő még arra sem volt hajlandó hogy három naponta felhívjon-fáradt, stb...:(
2017. júl. 23. 07:29
 32/40 anonim ***** válasza:
91%

Én nem akartam házasodni, illetve nem tartom fontosnak a házasságot. A párom fontosnak tartotta, ezért hozzámentem, mert vele terveztem az életemet, tóle akartam gyereket. Persze nem volt templom, nagy lagzi, de " hivatalossá"vált a kapcsolatunk. Férjemnek ez sokat jelentett, hát akkor miért ne?

Szóval az én olvasatomban, ha te ennyire ellene vagy a dolognak, akkor a kapcsolatorok tartósságában sem vagy biztos.

Akkor ezt mondd neki. Lehet kompromisszumot kötni, de tény, hogy a házasság egyfajta elkötelezettséget jelent, amire az emberek nagy részének szüksége van.

2017. júl. 23. 09:10
 33/40 anonim ***** válasza:
80%
Ha csak egy papír, akkor menjetek be civilbe, két tanú, 20perc. Ha ettől boldog. Neked legyen az az egyetlen feltételed hogy "semmi felhajtás". Kíváncsi vagyok így is benne lenne-e.
2017. júl. 23. 13:30
 34/40 anonim ***** válasza:
31%
#30 azt bírom, hogy a házasok mindig lenyomják ezt a szöveget, hogy "csak ez a komoly kapcsolat" meg "a kapcsolat legmagasabb formája", aztán nagy részükről kiderül, hogy adókedvezményért házasodtak, meg könnyebb hitelfelvételért, meg CSOK-ért, meg tökömtudja :D
2017. júl. 24. 03:51
 35/40 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, ha én 20 évesen azt mondom, hogy bármit megtennék hogy ne legyen gyerekem, 30 évesen meg azt, hogy bármit megtennék hogy legyen, akkor egyik alkalommal se hazudnék. Az ember változik, a világnézete változik, a vágyai változnak.

Szerintem abnormális, ha valaki felnőttként (értsd 30+) még mindig nem vágyik többre, mint egy kamasz....

2017. júl. 24. 16:13
 36/40 anonim válasza:
49%

Ennyi ostoba választ is rég olvastam.

Jol teszi a kérdező hogy nem érdekli nagymami mit akar először házasság aztán gyerek majd 2. gyerek utána meg hozzátok se fog szólni nagyi.Semmi köze a vénylánynak vagy kollégáknak hogy házasok-e vagy nem.

És igen kedves primitívek az csak 1 darab papír semmi több aki tényleg azt hiszi attól több/jobb az álomvilágban él.

Beszélgess el nagymamival kicsit emeltebb hangnemben ráfér.

2017. júl. 30. 17:00
 37/40 anonim ***** válasza:
53%
Kedves utolso meg ha utolso ferfi lennel sem menne hozzad felesegul kutya se
2017. júl. 30. 18:28
 38/40 anonim ***** válasza:
26%
38: lehet, hogy nem kutya kell neki, aki pitizik egy nyamvadt papírért (lásd még a millió "főzök-mosok-takarítok, de nem kéri meg a kezem" kérdés), hanem egyenrangú társ, akivel akkor is egymás mellett vannak jóban-rosszban, ha egyikük se akarja ezt kényszeresen írásba foglalni. tudod, úriembernek az adott szava is számít, gazemberen meg az se változtat, ha jogilag hozzábilincseled magad.
2017. júl. 30. 21:11
 39/40 anonim ***** válasza:
63%

A szo elszall...

Uriember nem kq tart hanem megnosul es tisztesseges modon felesege van.

2017. júl. 30. 22:00
 40/40 anonim válasza:
42%
37-es nem is tartok igényt feleségre mert amilyen silány a felhozatal áldás hogy nem kell a drámázásotokat hallgatni. Így legalább nem kapok agyvérzést 30 éves koromig.
2017. júl. 30. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!