Hogy szerezhetnék új barátokat?
Nem is tudom hol kezdjem :/Nagyon jóba voltam egy társasággal , igaz nem éreztem mindig olyan jól magamat velük , mint ők és voltak ellentétek a felfogásunkban , de kialakult valamiféle kötödés. Mellettük volt még egy társaság is akikkel szintén jóba voltam . A helyzet akkor változott meg mikor az egyik nap felébredtem és suliba mentem , nem volt jó kedvem , inkább magamba fordultam és néztem a többi embert , hogy mit csinálnak és észrevettem , hogy milyenek valójában , hogy csak a sz*xről meg a f*szról meg a cosmoban ezt írták-ról tudnak beszélni egyszerűen megundorodtam tőlük .Ha rájuk néztem lesütött róluk a h*lyeség. Ezért inkább a másik társasághoz fordultam és próbáltam nyitottabb lenni mások felé is. Aztán bennük is kezdtem látni , hogy ők meg ugyanúgy viselkednek csak amolyan sz*zk*rvák (elnézést ez a szó nagyon erős , de ez fejezi ki e legjobban )De úgy voltam vele , hogy nem baj majd nem minden alkalommal megyek el velük valahova.Aztán valahogy abszolút nem szándékosan úgy érzem kiestem a társaságukból , beszélnek velem , de már fel sem hívnak semmi . Megkomolyodtam ? Felnőttem ?
Így most egyedül vagyok barátok nélkül azzal a felfogásommal , hogy nem kell egy lánynak úgy viselkednie mint egy k*rva és nem kell adni magát minden alkalommal , és egy kapcsolat sem 2 hétből áll.
Félre ne értsétek nem vagyok csúnya , se dagadt. ( hogyha olyan érvekkel , vagy gondolatmenet futna át az agyatokon , hogy irigylem őket vagy nem tudom )
Ez az utolsó évem a gimnáziumból úgy vagyok , hogy majd az egyetem alatt megismerek új embereket. De szerintetek lesz rá alkalmam hasonló emberekkel találkozni ?
Szeretek bulizni , de nem korlátlan és plázap*csás helyen. Általában vidám vagyok , de inkább visszahúzódó de ez elsőre lehet fel se tűnik.
Nyáron is egyedül leszek? Hogy szerezhetnék barátokat ? ( régebben sose volt ezzel gondom ) Unatkozok itthon :S és magányos vagyok :(
18 /L
szia:) ha akarsz barátkozni,szivesen dumálok veled:) hasonlóképp vélekedünk a világról,ahogy elnézem:)
17L-tatabánya
köszönöm a sok választ. :) Megfogadom a tanácsokat.
Elég félénk típus vagyok , nem nagyon merek interneten barátkozni , de azért köszönöm a felajánlásokat, lehet egyszer még élek vele .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!