Szerintetek a házas emberek hány %-a prostizik?
Mostanában a környezetemben,ismeretségi körömben egyre több ilyet hallok.
Családos emberek,de ők kb havi 1 alkalommal igénylik,hogy elmenjenek prostizni.
Jól keresnek,így a pénz nem akadály.
Szeretik a feleségüket,de sosem tudja meg.
10es... nő vagyok, és van párom.... nekem női szemmel ez a meglátásom... ugyhogy ebbe most beleszaladtál.
9-es voltam.
Elég sokan vannak.
Főleg, ha otthon nem kapja meg már egy idő után (főleg gyerek után) a kielégítést vagy hogyha az asszony nem kapható új dologra, csak a régi, megszokott 2-3 póz, ami unalmassá válik már egy idő után.
#17-es, ez nem feltétlenül igaz.
Nekem van olyan ismerősöm, aki nagyon szereti a feleségét, már van 2 gyerek, és egészen idilli családképük van. Nem csak az emberek felé, hanem egyébként is teljes összhang és egyetértés van. Nem is idősek, a férj 41-43 éves, a feleség meg 36-38 körül. Még nem prostizott, de mondta már párszor, hogy elgondolkozott rajta, ugyanis otthon sosincsen szex, és ő igényelné. De az anya a gyerekekkel alszik egy szobába, a férj külön. Nem hogy csak szex nincsen, de semmi intimitás sem köztük. Semmi összebújás, semmi romantika, semmi se.
Sokszor nem is kifejezetten a szex miatt megy el valaki prostihoz, főleg egy profihoz, hanem, hogy érezze az intimitást, a szenvedélyt, még ha meg is játszott, de még ezt sem kapja meg sok ember otthon, és teljesen kihűl az efajta érzelem a házasságból.
Útszéliért fizetni?
Hát,akkor már inkább az asszony,nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!