Fukar emberek a családban. Mit tegyek?
Nekem is hasonló volt apám, 15 éve is háromszáz fölött hozott haza, de ha mentem valahova vagy kértelm valamit a kezembe nyomott egy 500-t max 1000-t és mondta h osszam be, ha meg vmi normális ajándékot kértem mondjuk szülinapomra, akkor vett vmi gagyit és azt mondta, hogy majd a fizetésemből veszek egy komolyabbat (15 éves gyereknek..).
Sose sikerült meggyőznöm észérvekkel, de férfiként sose könyörögtem neki.
Lehet egy lánynak jobban megnyílik az ilyen, de ha 17 éves korodig nem sikerült ezt kicsikarni, akkor nem sok esély van rá.
Mit kellene tenned? 1200km/h val nekifeküdni a tanulásnak.Egy jó egzisztencia megszerzése után lehet
hogy te leszel a parancsnok.Úgy látszik Apunak is ez jön be.
Lehet, hogy nem fukar az apád, hanem gyűjti a pénzt rosszabb időkre, betegségre ... talán éppen neked, az egyetemre, lakásra, életkezdésre.
Mi nem ismerjük sem őt, sem a fizetését, sem a körülményeiteket, hogy törhetnénk pálcát felette?
Aki értelmes választ küld neked,azt
lepontozod? Akkor így jártál cunci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!