A szüleim jobban szeretik a páromat, mint engem?
nem lehet hogy csak be akarnak ők is vágódni nála,-mert olyan jó választás ez a fiú..?
Nálunk apósék csinálták ezt velem.már engem zavart hogy a páromat mindenért lecseszték engem meg állandóan magasztaltak.
Mit reagáltak amikor szóba hoztad nekik..?
Ez így működik néhány családban nincs ezzel mit kezdeni,
nálunk mikor megismertem a feleségem első pillanattól ez volt, lassan 10 éve vagyunk házasok és ez van, nem is igen lesz másként.
Igazából zavar mert sz@r, de ez van már valamennyire megszoktam hogy egy rossz szót nem mondhatok róla mert úgyis ő az áldozat, de ha ő mond rólam rosszat akkor jaj szegény ő, de rossz neki.
Hiába vagyok akár kicsit is más véleményen mint a párom úgyis az a jó amit ő mond, a testvérei, testvéreim, szülei és szüleim szerint is.
Nos ez vagy azt jelenti hogy ő nagyon jó, vagy azt hogy én vagyok nagyon sz@r.
Beszélgettünk már erről a párommal és ő is belátja hogy így van és ez így nincs jól, de nem tud vele mit kezdeni hiába vetette már fel a rokonság 1-2 tagjának, sértődést meg nem akarunk belőle.
ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!