Miért kell vele mennem?
Figyelt kérdés
A szüleim most váltak el,de volt egy közös vállalkozásuk.Úgy egyeztek meg,hogy mivel az apukám nevén volt,ezért az övé maradt.Az anyukám erre eldöntötte,hogy akkor ő kimegy Németországba dolgozni.Mi hárman vagyunk testvérek,de én csak féltestvér vagyok.Ezért a bíróság úgy döntött,hogy én anyával maradok,a többiek pedig apával(félreértés ne essék nem az igazi apukám,csak kiskorom óta ő nevel,az igazit nem ismerem)!De én nem akarok Németországba menni,mivel 1.nem tudok semmit németül 2.it kéne hagynom a testvéreimet,a barátaimat,meg úgy az életem!Nincs egy köztes megoldás esetleg?Mondjuk csak hétvégente mennék ki?Vagy csak hosszú szünetekben?12/l2017. júl. 11. 14:48
11/14 anonim válasza:
miért pont orvosira kényszerít? főleg hogy még rosszul is lennén miatta. ne haragudj, de az anyud egy jo nagy pitsa...
12/14 A kérdező kommentje:
Nem pont ezekkel a szavakkal,de én is ezt próbáltam finoman közölni!Végre valaki megérti!
2017. júl. 11. 15:40
13/14 anonim válasza:
Az, hogy egyszer elájultál a vértől, még nem jelent semmit. Viszont az, hogy te nem ezt szeretnéd majd tanulni, biztos nem hagynám. Mire odajutsz, 18 éves leszel, már pláne nem szólhat bele az életedbe.
14/14 anonim válasza:
Mire odajutsz, kedves kerdezo, egeszen maskepp fogsz gondolkodni. Lehet, hogy orvosi, de akarmi mas is. Anyukad is majd addigra mindent maskepp lat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!