Mit tennetek a helyemben? (Rossz anyos)
Szovan, az anyosjeloltem felajanlotta uresen allo hazat, hogy koltozzunk oda a fiaval.
Baratom es ő kozosen fizetik a haz felujjitasat. (Nekem nem engedi, hogy fizessek akarmit is, mert ha szetmegyunk a baratommal akkor o nem akarja nekem kifizetni amiket en fizettem :D )
Kb meg egy het mire be tudunk koltozni, de mar most szabalyozni probalja, hogyan eljunk.
Baratommal beszeltuk, hogy szeretnenk majd kutyat bentre, de az anyos jelolt nem engedi, hogy legyen kutyank... aztmondta hogy ezt tobbszor nem akarja meghallani.
Parommal elmentunk laminalt padlot vasarolni amit a parom fizetett, hazavittuk es az anyos meg kiakadt, hogy ez milyen csunya es szerinte vissza kene vinnunk.
Eleinte persze nagyon kedves volt es mondogatta, hogy mindent ugy fognak megcsinalni ahogy nekem es a baratomnak jo es ahogy nekunk tetszik..
Ti mit csinalnatok ebben a helyzetben?
Ez a pasi nem is vesz teged figyelembe. Az nem az anyja haza azt o veszi nektek mint egy AJANDEK A PARODDAL EGYUTT gondolom felesbe, szoval az nem az o haza hanem a TIETEK !
Nem o fog abban a hazban elni hanem TI neked nem kell olyan hazban elned ami nem tetszik! EN SE ELEK OLYAN HAZBA AMIT k#rv@r@ UTALOK HOGY KINEZ!
Ha a helyedbe lennek es latnam, hogy ennyire nem all ki mellettem a parom, meg nem vesz figyelembe, ott hagynam a fr@ncb@ !
Mi lesz majd evek mulva nem is engedik hogy megszolalj meg az erzeseid semmibe veszik mar most is akkor kepzeld el azt hogy 10x olyan lesz majd kesobb...
Amugy az akaszt ki a legjobban amit a parod muvel neki kellett volna mar reg felallnia az anyjanak hogy ne szoljon bele... Mindig ez lesz ha most nem szolsz magadert.
Amit en tennek mar most ott hagynam oket a ge¢ibe
Hasonló a helyzetem, mondjuk nekem van pénzem a lakásban, de a párom anyukájának a lakása. Most már ott tartunk, hogy azt sem dönthetem el az anyóspajti nélkül, hogy mikor nyitom ki a hálószobánk ablakát.
Mi most megyünk albiba, mert inkább fizetünk havi több tízezret, mint állandóan azt hallgatni, hogy "de ez az én házam, én váram."
Saját tapasztalat alapján én senkinek sem ajánlom, hogy anyós/após ingatlanjában vagy esetleg velük éljen, mert az ritkán sül el jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!