Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a 16 éves...

Megengednétek a 16 éves lányotoknak hogy egy egész rózsát tetováltasson a csuklójára?

Figyelt kérdés
Nem ilyen egész alkart befedő rózsa hanem ilyen kicsi
2017. júl. 9. 14:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
91%

Nem engedném.

Később, már felnőttként teljesen jogosan kérhetné számon rajtam, hogy miért engedtem, hogy 16 évesen tetováltassa magát.

Viszont, azt is megmondanám neki, hogy várjon még 2 évet és utána csinálja a legjobb belátása szerint.

2017. júl. 9. 22:17
 32/35 anonim ***** válasza:

19:23

"mindkét srác művészeti egyetemet végzett, nem alapfokon rajzolnak"

Én sem az összes szalonról nyilatkoztam!

De ha végigmész egy strandon, azért nem kell nagy művésznek lenned ahhoz, hogy te is meg tudd különböztetni azt a tetkót amelyik szép, korrektül elkészített és izléses, mint amiket olyanok készítettek akik "fel voltak mentve" rajzból...

Természetesen ha képzőművészetit végeztek, akkor már nyilván kitűnően rajzolnak...

...de még sem annyira jól, mint amennyire majd évtizedek múlva lesznek képesek.

(... a mostani önmagukhoz képest.)

Családi barátként természetes, hogy "véded" a frissen végzett fiatal művészkollégákat.

Nincs is vita közöttünk, hiszen ez természetes.

Viszont te sem mennél el egy olyan fogorvoshoz aki frissen végzett, hanem keresnél egy olyant, akinek már neve és néhány évtizedes rutinja van.

:)

2017. júl. 10. 13:53
 33/35 anonim ***** válasza:

"Viszont te sem mennél el egy olyan fogorvoshoz aki frissen végzett, hanem keresnél egy olyant, akinek már neve és néhány évtizedes rutinja van.

:)"

Nevetni fogsz, a barátnőm volt az eddigi legjobb fogorvosom, frissen végzettként.:-) Ami a tetkót illeti, a technikában nyilván nem árt a tapasztalat, a rajztudáshoz viszont vajmi kevés köze van annak, hogy 2 éve vagy 30 éve végzett-e az illető.:D Egyébként ha figyelmesen elolvasod a kommentemet, láthatod, hogy azzal kezdtem, hogy NEM tudok MINDEN szalonról nyilatkozni (ahogy te sem), és egyetértek abban, hogy nem árt tájékozódni, mielőtt a testére varrat valamit az ember.

Mellesleg a két ifjú művész úgy családi barát, hogy a gyerekeim barátai, nekem viszonylag kevés okom van az elfogultságra. Egyikük készítette a tetkóikat, nagyon szépek - még nekem is tetszenek, holott én kifejezetten tetoválásellenes vagyok.:-)

2017. júl. 10. 16:52
 34/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsen közöttünk ellentmondás.

:)

2017. júl. 11. 08:02
 35/35 anonim ***** válasza:
nem
2017. júl. 14. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!