Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a 16 éves...

Megengednétek a 16 éves lányotoknak hogy egy egész rózsát tetováltasson a csuklójára?

Figyelt kérdés
Nem ilyen egész alkart befedő rózsa hanem ilyen kicsi
2017. júl. 9. 14:16
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
20%

Gyermekem,ne legyél tömeg.

Minden k**va ilyennel mászkál,mindenkinek meg lesz rólas a véleménye.

De csináld csak,majd rájössz,fiatalon jól mutat,de 30 évesen már elég idétlen

2017. júl. 9. 14:38
 12/35 anonim válasza:
87%

Mi tavaly nyáron az unokatesómmal végig azzal szórakoztunk, hogy Inskcape programmal tetkókat terveztünk magunknak, aztán kinyomtattuk nyomtatóval tetoválópapírra és voilá, volt tetkónk. :)

Szerintem először te is próbálj ki pár mintát ideiglenesen (interneten rengeteg van), próbáld "viselni" őket, kérdezd körbe az ismerőseidet, hogy állnak neked, aztán ha találtál valamit, amibe beleszerettél, a 18. szülinapodon felvarrathatod.

2017. júl. 9. 14:55
 13/35 anonim ***** válasza:
67%

Uram atyám! Ezt a sok tetoválás ellenes maradi parasztot! Nem kell, hogy tetsszen, de ne szóljatok már bele abba, ha valaki varrat magára valamit! Semmi közötök hozzá.

Nekem van néhány tetoválásom, ennek ellenére nem engedném a 16 éves gyerekemnek. Rábeszélném, hogy várjon még vele pár évet, ne egy hirtelen jött hóbort miatt tetováltasson.

2017. júl. 9. 14:55
 14/35 anonim ***** válasza:
65%
Nem engedném meg.
2017. júl. 9. 14:56
 15/35 anonim ***** válasza:
87%

Nem. Elég rugalmas vagyok, extrém hajfestés vagy piercing sem akasztana ki, abban támogatnám,ha szeretné.

De a tetoválás életre szóló dolog, nem engedném,hogy 16évesen csináltasson.

Ha szeretne,akkor a 18.szülinapja után megcsináltatja.

Egyébként sem árt,ha ér 1-2 évet az ötlet , gondolkozik rajta, megerősíti magát,hogy biztosan akarja.

Tényleg semmi bajom nincsen a tetoválásokkal, de 16 évesen szerintem korai.

Én is tiniként akartam végtelenjelet meg Rihanna csillagokat. Most elég hülyén érezném magam, ha rajtam lenne, már nem tetszene az ötlet. Nem baj az,ha vár vele kicsit még..

2017. júl. 9. 14:58
 16/35 anonim ***** válasza:
53%

Ha mondjuk óvodás kora óta zongorázna és most akarna mondjuk egy villáskulcsot magára, akkor még azon elgondolkoznék,valószínűleg meg is engedném, ha tudnám,hogy ez tényleg sokat jelent neki és egész eddigi életében fontos volt a zene és később is az lesz.

De most egy rózsa? Van valamilyen jelentősége,vagy miért pont az?Nem engedném így, majd 18. után megcsinálja ha akarja még.

2017. júl. 9. 15:00
 17/35 anonim ***** válasza:
30%
13, tetoválásellenesnek lenni szerintem normálisabb, mint mást leparasztozni... szóval ne nagyon verd itt magadat, mert nem nagyon van mire.
2017. júl. 9. 15:04
 18/35 anonim ***** válasza:
65%

Ha mondjuk óvodás kora óta zongorázna és most akarna mondjuk egy villáskulcsot magára

Akarod mondani, hangvillát...

2017. júl. 9. 15:05
 19/35 anonim ***** válasza:
85%
Violinkulcsot... akármelyiket, csak ne villáskulcsot :D
2017. júl. 9. 15:05
 20/35 anonim ***** válasza:
87%
A rasztával semmi baj nincs, lényegesen egyszerűbb megszabadulni tőle, mint a tetkóktól. Egyébként én is azt mondanám, hogy 18 éves kora után azt varrat magára, amit akar, addig nem.
2017. júl. 9. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!