Megengednétek a 16 éves lányotoknak hogy egy egész rózsát tetováltasson a csuklójára?
Gyermekem,ne legyél tömeg.
Minden k**va ilyennel mászkál,mindenkinek meg lesz rólas a véleménye.
De csináld csak,majd rájössz,fiatalon jól mutat,de 30 évesen már elég idétlen
Mi tavaly nyáron az unokatesómmal végig azzal szórakoztunk, hogy Inskcape programmal tetkókat terveztünk magunknak, aztán kinyomtattuk nyomtatóval tetoválópapírra és voilá, volt tetkónk. :)
Szerintem először te is próbálj ki pár mintát ideiglenesen (interneten rengeteg van), próbáld "viselni" őket, kérdezd körbe az ismerőseidet, hogy állnak neked, aztán ha találtál valamit, amibe beleszerettél, a 18. szülinapodon felvarrathatod.
Uram atyám! Ezt a sok tetoválás ellenes maradi parasztot! Nem kell, hogy tetsszen, de ne szóljatok már bele abba, ha valaki varrat magára valamit! Semmi közötök hozzá.
Nekem van néhány tetoválásom, ennek ellenére nem engedném a 16 éves gyerekemnek. Rábeszélném, hogy várjon még vele pár évet, ne egy hirtelen jött hóbort miatt tetováltasson.
Nem. Elég rugalmas vagyok, extrém hajfestés vagy piercing sem akasztana ki, abban támogatnám,ha szeretné.
De a tetoválás életre szóló dolog, nem engedném,hogy 16évesen csináltasson.
Ha szeretne,akkor a 18.szülinapja után megcsináltatja.
Egyébként sem árt,ha ér 1-2 évet az ötlet , gondolkozik rajta, megerősíti magát,hogy biztosan akarja.
Tényleg semmi bajom nincsen a tetoválásokkal, de 16 évesen szerintem korai.
Én is tiniként akartam végtelenjelet meg Rihanna csillagokat. Most elég hülyén érezném magam, ha rajtam lenne, már nem tetszene az ötlet. Nem baj az,ha vár vele kicsit még..
Ha mondjuk óvodás kora óta zongorázna és most akarna mondjuk egy villáskulcsot magára, akkor még azon elgondolkoznék,valószínűleg meg is engedném, ha tudnám,hogy ez tényleg sokat jelent neki és egész eddigi életében fontos volt a zene és később is az lesz.
De most egy rózsa? Van valamilyen jelentősége,vagy miért pont az?Nem engedném így, majd 18. után megcsinálja ha akarja még.
Ha mondjuk óvodás kora óta zongorázna és most akarna mondjuk egy villáskulcsot magára
Akarod mondani, hangvillát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!