Miért ilyen mocsok a nevelőapám?
Figyelt kérdés
Nevelőapám van, kölcsönös a "szeretet" közöttünk. Régebben is folyton üvöltözött velem a semmiért meg csicskáztatott, piszkált, így egyre jobban eltávolodtam tőle.. Anyának be akarja magyarázni, hogy én egy beteg gyerek vagyok (fogalmam sincs miért lennék beteg), sose megyek oda hozzá, nem úgy tekintek rá mint szülőre, magyarul én vagyok a rossz. Anyával is folyton üvöltözik, meg csúnya jelzőkkel illeti őt.. többször próbált már nevelőapám elmenni, de mindig vissza kellett nekem hívnom, mert anya halálosan szereti..(de miért?..) Húgomat aki a saját gyerekük, őt viszont nagyon szereti, bár nem nagyon foglalkozik vele. Utálom, kész.2017. júl. 9. 10:03
11/14 anonim válasza:
A jósnő nem tévedett.
Ha anyukád elmondta a jósnőnek, amit te itt leírtál nekünk, akkor nem is csodálom, hogy a jósnő is lehangoló jövőt jósolt neki.
12/14 A kérdező kommentje:
Őt (jósnőt) nagyon jól ismerem (ismerjük), többször átmentünk már hozzá, és eleinte nem is mondtunk semmit neki, mindent látott magától. Mégsem olyan hülye.
2017. júl. 9. 12:47
13/14 anonim válasza:
Ez nagyon gáz!
A jósnő, általában azt mondja, amit a jósoltató hallani akar.
Röviden: közönséges szélhámos.
Próbálj kikeveredni ebből a csapdából, ebből a szellemi mocsárból, amíg nem késő.
Ébredj fel, ez itt a XXI. század és nem a sötét középkor.
14/14 anonim válasza:
Akkor attól a qrva okos jósnőtöl legközelebb 5számot kérjetek a lottóhoz.
Jaa hogy az "más" azt nem látni a várázsgömbben!(Minő véletlen) Azt is gondolom hogy nem ingyen "jósolt", arra bezzeg van zseton.
Na mindegy is, attól még nevelőfaterod egy jellemtelen alak. Bár ha nem is alszanak együtt akkor azért sejteni mitől fusztrált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!