Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért ekkora utolsó mocsok a...

Mért ekkora utolsó mocsok a nevelőapám?

Figyelt kérdés
Állandóan megaláz minket. Elmegy az idióta szüleihez akit mindkeit lenéznek,és együtt az egész család engem meg anyut beszél ki. Anyu meg már belefáradt a vitákba és a vszekedésekbe ezért mikor ez a böszme veszekszik akkor ő csak hallgat. Anyu képtelen a sarkára állni,helyette én veszekedtem ma is a nevelőapámmal. 4 évvel ezelőtt 13 évesen meghalt a kutyám mert az akkori barátnőm elengedte a pórázt és kifutott az útra.Anyuval szerettünk volna egy új kutyát de azt vágta a fejemhez,hogy arra a kutyára se voltam képes vigyázni és hogy miattam halt meg.Ebbe a családba mindent ő szab meg. Olyanokkal takarózik amik több éve történtek és a csökött agyával nem képes felfogni hogy megváltoztam.Azt mondta ha ebbe a lakásba kutyát merünk hozni kivág engem a kutyával együtt...és képes lenne megcsinálni. Anyu szegény már költözne de a lakás felét erre a roh*dékra iratta és 4 millió forintból nem tudunk elköltözni. Mikor megismerkedett anyuval már akkor ez volt a terve,hogy öregkorára legyen egy lakása és ne az anyjáéknál lakjon(mert a régi feleségétől elvált) Anyu meg bedőlt neki. Egyszer esküszöm a képébe fogom vágni a halott lányát,mert akik régen ismerték szegény lányt Ők mesélték nekem hogy sokszor sírva ment a nagynénjéhez hogy had lakjon ott.Megkapta a penészes szobát,az apja folyamatosan ledegradálta,lekövérezte pedig vasággyal együtt volt 40 kiló (amit most egyébként velem is csinál).....és ha ezt nem fejezi be esküszöm hogy a fejéhez vágom.Mit kéne csinálni?????
2012. jún. 21. 18:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

1. Halott lányát nem hoznám szóba,mert ezt senki nem érdemli meg, még a nevelőapád sem,hogy a múltat előrángasd.

2. Ha jól számolok akkor te most 17 éves vagy. Bírj ki 1 évet,és költözz el.

Tudod, azt hogy 4 millió forinttal nem lehet elköltözni,azt nekem senki nem meséli be. Nekem 300 ezer forintom volt,és mégis új életet tudtam kezdeni gyerekkel együtt.

Ha anyud annyira szabadulni akarna, már régen szabadulhatna.

2012. jún. 21. 18:52
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát pedig nem lehet. Anyu nem szeretne a betegsége miatt hitelt felvenni,mert fél hogyha Ő meghal akkor nekem kell tovább törleszteni. A másik meg az hogy ahhoz hogy elköltözhessünk a nevelőapám beleegyezése is kell mivel a fele lakás az övé,és múltkor anyu szemébe röhögve mondta hogy innen nem költözik el és mehetünk a híd alá.....
2012. jún. 21. 18:54
 3/17 rda85 ***** válasza:

Pedig költöznöd kell. Nevelőapád megcsinálta a tutit, beleült a készbe, anyukád tehetetlen, ráadásul nagyon hiszékeny és igényli ezt a fajta mártíromságot.

Ha félsz lépni: tűrj!

2012. jún. 21. 19:00
 4/17 anonim ***** válasza:

Miért kéne a nevelőapád beleegyezése, hogy elköltözzetek?? ne viccelj már!

Anyud beadja a válópert. A bíróságon az ingó és ingatlan vagyont felesben elosszák. Ha nem adják el a házat akkor ki kell fizetni a másikat belőle. Olyan nincs ,hogy nem fizeti ki vagy nem adja el. Addig is el lehet menni albérletbe(legalább nyugi van addig is) és amíg az anyud fele házrészét is használja fizetnie kell bérleti díjat a nevelőapádnak. Ha egy idő után továbbra sem hajlandó anyud részét kifizetni vagy nem hajlandó eladni,akkor a bíróság fogja elárverezni a házat..

Tudom, én is így jártam. Szóval olyan nincs hogy nem lehet,meg tiltja..

2012. jún. 21. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:

Egy ilyen agresszív emberrel mit lehet kezdeni?Az ő célja már eleve nem anyukád lehetett, hanem a lakás. Gondolta, majd anyukádat kiszekálja,tönkre teszi idegileg.

Én azért utána járnák egy ügyvédnél, vagy van a net-en ingyenes jogi tanácsadás, hogy vissza lehet-e vonni méltatlan viselkedése miatt a ház felének ráíratását. Ha te el is költözöl egy év múlva, anyukád helyzete nem lesz megoldva.Ez a pasi ki nem fog költözni, a 4 millió a lakás fele volna, amit nektek felajánlott lelépésre? Nem tudom, de 4 millióért csak egy pici garzont lehetne venni, rossz környéken. Viszont anyagilag nagyot vesztenétek. Késő bánat, de nem szabad egy idegen pasinak kiszolgáltatni magunkat, aki lakást akart szerezi magának. Kérdezzetek meg ügyvédet a lehetőségeitekről!De akkor jönne még csak a fenyegetőzése. Egy ilyen őrült még a lakást is felgyújtja.

2012. jún. 21. 19:05
 6/17 A kérdező kommentje:
és mégis hol veszel négy milláért lakást??? Vagy lehet kevesebbért...Mivel amibe most élünk eredetileg 8-ért vettük (3. emeleten szépen felújított lakás,belül is gyönyörű) de hol tudunk eladni 8 millióért lakást? Már voltak régebben akik megnézték,de nekik azzal volt bajuk hogy nincs erkély és drága.Ha 6 ért akarjuk eladni akkor 3milliót kapnánk. Abból hol veszel két szobás lakást???Ezt sehogy nem lehet megoldani.
2012. jún. 21. 19:06
 7/17 A kérdező kommentje:
Már volt anyu jogi tanácsadáson és azt mondta az ügyvéd hogy semmit nem lehet tenni,mert elévült. 13 éve költöztek össze.Pedig anyunak még papírja is van mindenről,hogy a lakásba mennyi minden a miénk.A régi lakásunk teljes ára benne van ebbe Ő pedig csak 1 milliót adott bele....
2012. jún. 21. 19:08
 8/17 Shaddark ***** válasza:

Ez így van ahogy előző hozzászóló leírta.

De nem hiszem hogy mamád költözni fog én sem, azért mehetett el eddig a nevelőapád mert hagyta.

Szerintem se bántsd, attól nem lesz jobb neked. Költöznöd kell, amúgy is lassan önálló életet kell majd élned, ha rá tudod venni mamádat akkor úgy, ha nem akkor külön.

Ne hagyd magad de a napi viták téged fognak jobban bántani, az ilyen bunkók még élvezik is ezt a fajta légkört. Ha lehet hagyd rá, csak simán nevesd ki. Ha vitába szállsz vele akkor ő amolyan harcként éli meg aminek örül mert a sivár, kietlen világában ez az egyetlen öröme gondolom. Emelkedj felül rajta, próbáld "felűlről" néznia dolgot, én így szoktam az ilyen emberekkel, inkább röhögök rajtuk mint idegesítenek.

Sok sikert, drukkolok hogy mamádat is rábeszélhesd de amíg ennyi "kifogása" van (amik nem valósak persze) addig nem hiszem hogy akarna ő egy jobb életet.

Mi is spec. 200K körüli összegből költöztünk más megyébe, persze munkahely volt már.

2012. jún. 21. 19:13
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát igen, így már más a helyzet, hogy nem ráíratta, hanem "közösen" vásárolták - de aránytalan befektetéssel.

Passz. Csak a józan, jóindulatú közös megegyezés vezetne eredményre. De gondolom nincsenek milliói a faternak, hogy kártalanítsa anyukádat, ha elköltöztök.Albérletbe meg kész öngyilkosság volna költözni, otthagyni neki a lakást, és beköltözni oda, ahonnan bármikor lehet tovább állni. Még ha nyugalom lenne is ideiglenesen. Csak egy józan megegyezés lenne jó, de a papa nem hagyja a "lakását".

2012. jún. 21. 19:14
 10/17 A kérdező kommentje:
Nincsenek milliói??????? Tudod hány milliója van a bankba mondván kocsira kell ( kb 10 millió már biztos van kocsi meg sehol 5 éve....) És anyu abból semmit nem lát...
2012. jún. 21. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!