Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért ekkora utolsó mocsok a...

Mért ekkora utolsó mocsok a nevelőapám?

Figyelt kérdés
Állandóan megaláz minket. Elmegy az idióta szüleihez akit mindkeit lenéznek,és együtt az egész család engem meg anyut beszél ki. Anyu meg már belefáradt a vitákba és a vszekedésekbe ezért mikor ez a böszme veszekszik akkor ő csak hallgat. Anyu képtelen a sarkára állni,helyette én veszekedtem ma is a nevelőapámmal. 4 évvel ezelőtt 13 évesen meghalt a kutyám mert az akkori barátnőm elengedte a pórázt és kifutott az útra.Anyuval szerettünk volna egy új kutyát de azt vágta a fejemhez,hogy arra a kutyára se voltam képes vigyázni és hogy miattam halt meg.Ebbe a családba mindent ő szab meg. Olyanokkal takarózik amik több éve történtek és a csökött agyával nem képes felfogni hogy megváltoztam.Azt mondta ha ebbe a lakásba kutyát merünk hozni kivág engem a kutyával együtt...és képes lenne megcsinálni. Anyu szegény már költözne de a lakás felét erre a roh*dékra iratta és 4 millió forintból nem tudunk elköltözni. Mikor megismerkedett anyuval már akkor ez volt a terve,hogy öregkorára legyen egy lakása és ne az anyjáéknál lakjon(mert a régi feleségétől elvált) Anyu meg bedőlt neki. Egyszer esküszöm a képébe fogom vágni a halott lányát,mert akik régen ismerték szegény lányt Ők mesélték nekem hogy sokszor sírva ment a nagynénjéhez hogy had lakjon ott.Megkapta a penészes szobát,az apja folyamatosan ledegradálta,lekövérezte pedig vasággyal együtt volt 40 kiló (amit most egyébként velem is csinál).....és ha ezt nem fejezi be esküszöm hogy a fejéhez vágom.Mit kéne csinálni?????
2012. jún. 21. 18:46
1 2
 11/17 rda85 ***** válasza:
Bocs, sztem te nem megoldásért írsz - ki akarod önteni csupán a szívedet...
2012. jún. 21. 19:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Ezek anyu részéről nem kifogások ezek így vannak. Anyu rendelkezik már annyi élettapasztalattal hogy megtudja ítélni ennyi pénzből lakást nem lehet venni.Albérletet meg nem szeretne,mert nem kockáztat.Ha az a három millió forint elmegy,akkor miből fizetné az albérletet?
2012. jún. 21. 19:23
 13/17 A kérdező kommentje:
kb 120.000 e forintot keres brutto. De nekem is tesz félre havonta 10 ezret főiskolára....:/
2012. jún. 21. 19:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha házasok, a bankszámlán levő pénz is feleződik válásnál!
2012. jún. 21. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Miből fizetné mégis az albérletet? A fizetéséből. Te meg szépen beslattyogsz egy diákszövetkezethez, és suli mellett (ha csak hétvégén is), de diákmelót vállalsz. Ha nem is luxusban, de megélnétek.
2012. jún. 21. 19:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor itt jogi útra kell terelni: válóper és a vagyon törvényszerű elosztása. Ám ha nincs közös megegyezés, a vagyonon való huzakodás akár évekig is eltart.
2012. jún. 21. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
A te edesanyad nem nem tud, hanem nem akar koltozni. Mi a 0rol indultunk, kb anyukamnak is ugyanannyi a fizetese mint a tiednek, + 2hitel felet fizeti, lakber stb, es mi harman vagyunk 6eve igy elunk, nem gazdagon, de bekeben, boldogan. 3 millio indulotokevel SIMAN kezdhetnetek uj eletet, kicsit alacsonyabb szinvonalon. HA akarnatok.
2012. jún. 21. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!