Anya most túl lepett egy határt ilyenkor mi van?
Elvált szülők gyerekekénk mondom, teljesen megértelek.
És egy 16 éves már bőven elég idős ahhoz, hogy el lehessen neki mondani, hogy "találkoztam valakivel, még nem komoly az ügy, de elmegyek vele ide meg oda", semmint összevissza hazudozni!
Egy szülőnek nem kötelessége elszámolni a gyerekének a kapcsolataival a gyerekének DE! igazat mondani igen, és ebbe az elhallgatás is beletartozik! (Nem arra tanítják a gyerekeket is, hogy fontos dolgokat elhallatni egyenértékű a direkt hazugsággal?) Nem kell persze mindent kitálalni, de nagy vonalakban igenis megérdemli, hogy képben legyen, akkor is az lenne a szerencsés, ha sokkal fiatalabb lenne a kérdező, csak akkor a saját szintjén, persze.
Ha még aktuális, én leültetném anyámat, és kerek perec megmondanám, hogy tudok a pasijáról, és mondja el, kb. mi újság (az a része, ami engem is érinthet), és megkérném, ezentúl ne titkolózzon!
Az, hogy a kérdező sem etikus módon szerezte az információit, és az, hogy az anya hamis illúziókat táplál az exe felé, azok szintén megérnének egy-egy külön kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!