Anya most túl lepett egy határt ilyenkor mi van?
"En ezt mindet megértem de még azt nem tudom hogy miért kellett az arcomba hazudnia. Nem vagyok hülye fel tudom fogni hogy van egy új pasija de akkor mondja el vagy legalább annyit hogy ma találkozik valakivel."
Te drukkolsz, hogy újra összejöjjenek apáddal, ismeretlenül is utálod, vén fószernek tekinted az új pasit. Mi a francnak mondta volna el neked? Pláne, ha még csak alakulóban van a kapcsolat? Fogd már fel, NEM KÖTELESSÉGE BESZÁMOLNI NEKED. Nem is tudnál az egészről, ha nem kémkedsz utána, amihez aztán végképp semmi jogod.
"Ráadásul balaton se a szomszédba van nekünk kb az ország másik felén így nálunk nem megszokott hogy hopp lemegyünk a balcsira."
Lehet, hogy eddig neked nem ez volt a megszokott, de hidd el, semmi ördöngösség nincs abban, ha valaki elugrik nyaralni néhány száz kilométerre.:-) Múlt hétfőn kitaláltam, hogy elmegyek pár napra Spanyolországba, pénteken már kint voltam. A 21. században azért már túl kéne látni a faluvégen.:-)
"azt nem tudom hogy miért kellett az arcomba hazudnia."
Akkor szembesítsd vele, öntsetek tiszta vizet a pohárba, hogy újra bízni tudj benne.
Nem hazudott a szemébe, volt köztük vagy 200 km...
HA azt írta volna, hogy a pasimmal vagyok a BAlcsin, akkor azért rinyálna, hogyan lehet ezt sms-ben közölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!