Anya most túl lepett egy határt ilyenkor mi van?
Szerintem joga van a magánélethez,lehet okkal nem mondta el neked a kapcsolatát, hagyj neki időt. Látva a reakciódat,megértem,hogy titkolozik.
Oka van annak is ,hogy nincsenel együtt a szüleid,nem tudom hány éves vagy, de nem a te dolgod.
Ja most látom,hogy 16.
Fiatalabbnal gondoltalak.
Én 14 évesen elfogadtam ,hogy szétmentek a szüleim. Nem álltam egyikőjük pártjára sem, nem szerettem jobban anyát,vagy apát a döntésük miatt.
Bármennyire is fáj, a szüleid elváltak. Mindketten független, szabad emberek, és azzal találkoznak, akivel akarnak.
Ha a pasi még titok előtted, akkor ez még nem annyira komoly. Lehet, hogy anyád nem is akar most a férfitól többet, csak titkos találkákat.
Amikor biztos lesz benne, hogy ez komoly kapcsolat (lesz), fog róla beszélni, és bemutat titeket egymásnak.
Elhiszem, hogy a pasi most nem szimpatikus neked, és rosszul esik a titkolózás is. De nincs ebben semmi rossz szándék. Lehet, hogy még lesz pár félresiklott ismerkedés, lehet, hogy volt is már. Anyád egy válás után nagyon-nagyon óvatos, és megválogatja, hogy kit enged be a ti életetekbe. Nem fog minden randipartnernek bemutatni. Neki is joga van a magánélethez.
Azt gondold végig, hogy ha elkezded a pasiját elmarni, azzal csak a kettőtök kapcsolata romlik. A szüleid nem fognak kibékülni. Lehet, hogy ez az ürge megy, de jön helyette másik.
Te se örülnél, ha anyád döntene arról, hogy kivel ismerkedhetsz.
Ha hazajön, kérdezz rá, hogy ki az a pasi, akivel írogatnak egymásnak, meg összefutnak néha. De ne vedd készpénznek, hogy beavat mindenbe.
Anyukád legalább nem kufircol mindkettejükkel... ha tudnád milyen sokan csinálják ezt.
Ez az ő dolga, szerintem se keveredj bele. Ha felnőtt leszel megerted, hogy amikor a szerelem kihuny, attól kezdve apukád csak egy udvarló a sok közül.
Nem biztos, hogy a lányt kéne szidnotok. Ha anyuja pasizik, akkor a volt férjét NEM csókkal üdvözlöm. A kérdező legalábbis ezt írta. Tehát jogosan bizakodott, hogy összejönnek újra.
Akkor meg nyílt lapokkal kellene játszania, nem hazudozni még a lányának is. Az egyenes út a legrövidebb.
Kérdező! Fel a fejjel! Elhiszem, hogy szar érzés ez neked. Valahol meg tudlak érteni a kutakodás szempontjából is, annak ellenére, hogy nem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!