Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van, milyen módon...

Elegem van, milyen módon tudom elérni hogy elköltözzön innen?

Figyelt kérdés

Sógornőm lányát befogadtuk mert elzavarta az anyja otthonról ( 16 éves ).

A fèrjem megszánta és közös megbeszélés után belementem hogy míg a sógornőmmel nem rendezi a helyzetet addig ide jöjjön.

Ez már egy éve volt. Az első fél évbe nem volt semmi gond, segítőkész volt nem volt vele semmi probléma.

Mostanában viszont semmit nem csinál. Haza ér iskolából lebassza a xuccait és a telefont nyomkodja. Semmi nem jó neki, kötekszik, flegma. Elhasználta a cuccaimat amiket letagadott, azokat azóta zárom a szobánkba.

Ordít ha nem mehet ki este csavarogni.

Napközben én hallgatom ezeket mivel itthonról dolgozom, a férjem délután csatlakozik.

Értem én, hogy rokon meg sajnálja de ez így elég volt.

A sógornőmmel azóta sem rendezte a kapcsolatát, sőt rosszabb is lett. Ő nem engedi meg hogy haza menjen. Viszont ez az állapot is tarthatatlan.

Valami tanácsot kérlek adjatok mert megőrülök ettől.

2017. júl. 5. 19:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
"minden tini ilyen ökör" - ez nem így van
2017. júl. 5. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Balekok vagytok. Kitenném mint macskát $z@rni. Lehet visszatakarodni anyuhoz a leprába.
2017. júl. 5. 23:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez kemény, jó nagy birkák vagytok. Egy hetet engedtem volna maximum, azt is akkor, ha épp a legjobb kedvemben vagyok. Már rég visszavittem volna. Nem vagyok kemény ember, de velem ilyet nem csinálhatna senki.
2017. júl. 6. 07:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van sok válaszolónak. Egy éve már...az sok. Beraknám a kocsiba a lányt a cuccával együtt, és a házuk előtt kitenném. Így is van mit megköszönnie.
2017. júl. 6. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a sógornődnek innen távolról is. Csődöt mondott a neveléssel, aztán átpasszolta nektek, hogy küzdjetek meg egy lelkileg instabil tinivel, mert neki már nincs kedve. Na NEM. Ő az anyja, vigye szépen haza, és OLDJA MEG! Ez ugyanis az ő dolga, terhe, NEM a tiétek!
2017. júl. 6. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez úgy volt, hogy beállított a 15 éves rokon gyerek, (férjem rokona) hogy ő utálja az anyját, meg összevesztek, és ő itt akar lakni nálunk. A férjem természetesen engedte is volna, én meg azt mondtam, hogy jó, ma este aludjon itt, mindenki nyugodjon le, és holnap pedig első dolgod lesz hazavinni az anyjához.

Úgy is lett. (Lehet, ezek után én voltam a szar alak, de eszemben sem volt a 10 hónapos gyerekem mellé egy félig idegen zűrös tinit is a nyakamba venni. Férjemmel meg megbeszéltem, hogy mit miért, és hogy ez a megoldás miért nem mműködött volna)

2017. júl. 6. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!