Bemenjek így az édesapámhoz a kórházba?
Figyelt kérdés
7 éve nem láttam, nem beszéltünk, mert teljesen megbolondult, de tegnap kaptam a hírt, hogy pár napja van hátra, és nem tudom, talán nem is szeretné, ha ilyen állapotban látnám, ráadásul az ilyen látvány engem alapból nagyon mélyen érint.
Nem tudom, melyik a jó döntés, nagyon sajnálom szegényt.........
2017. jún. 30. 08:49
1/11 anonim válasza:
Ha sajnálod, akkor menj be, mert gondolom, akkor azért vannak érzéseid felé, nem vagy közömbös.
Én legalábbis így tennék. Akkor nem mennék be, ha nem éreznék különösebben semmit sem.
2/11 anonim válasza:
menj! boldog legyen az utolsó pár napja
3/11 anonim válasza:
A saját lelki békéd kedvéért menj be!
Ha nem örül neked vagy dühöng, te akkor is megtettél mindent, ami tőled telt.
4/11 anonim válasza:
Igen, búcsuzz el tőle. Könnyebb lesz így mindkettőtöknek.
6/11 anonim válasza:
Ha mar csak par napja van hatra, nem fog vitatkozni, duhongeni, kesz a halalra. Menj be, csak azert, hogy ne legyen kesobb megbanas.
7/11 anonim válasza:
Ez annyira személyes és bensőséges kérdés, hogy az érzéseidre hallgass és ne arra hogy ki mit mond.
(Én bemennék.)
8/11 anonim válasza:
En is bemennek. A vegen sokat gondolkozik az ember, de mar keso. Egy egesz eleten at rosszabb ez a tudat :)
9/11 anonim válasza:
Én biztos, hogy bemennék! De ezt a kérdést elsősorban magadban kell eldöntened. :)
10/11 anonim válasza:
Ha bemész, és valamiért rosszul sül el, legalább megpróbáltad. Ha nem mész, meg sem próbáltad, és nem lesz több lehetőséged. Menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!