Sajnos a terhességem miatt kórházba kell feküdnöm. Mit tegyek?
A párod felnőtt, vagy gyerek? Mert ha gyerek, akkor megértem az aggodalmad, bár elég gáz a helyzet, de ti tudjátok. De ha felnőtt - és bízom benne, hogy így van - akkor nem kell senkinek sem a "gondját viselni", mert bármilyen hihetetlen, de képesnek kell rá lennie, hogy ellássa magát. Vagy esetleg mozgássérült? Nincs keze? Értelmi sérült? Még ezekben az esetekben tudom elképzelni, hogy attól kelljen félni, hogy nem tud mit enni és baja lesz.
Nekem iszonyúan égne a fejem, ha olyan béna pasim lenne, hogy anyámat, vagy az ő anyját kelljen odaugrasztani, hogy lássa el, ha én kórházban vagyok. Marhára szégyellném, hogy egy óriáscsecsemővel élek együtt.
Basszus még barátnőt is "neki"? :D Dugópartnerről is a kórházban fekvő terhes feleségnek kell gondoskodnia? :D
Szánalom.
Hogy lehet egy ennyire életképtelenhez hozzámenni?
Ne aggódj. Lehet, hogy első pár nap kihagyja a reggelit, vagy az ebédet, ha senki sem nyaggatja, hogy egyen, de 2-3 nap múlva olyan éhes lesz, hogy egy fél disznót megenne.
Az emberek nem szoktak önszántukból éhen halni. Csak van egy bolt, menza, önkiszolgáló étterem a közelben?
Ha nagyon aggódsz, és tudsz netezni a kórházból, akkor rendelj neki minden napra kaját valamelyik ételfutártól. Netbankon keresztül ki is fizetheted, neki csak annyi dolga lesz, hogy átveszi és megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!