Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nektek az a név, hogy...

Tetszik nektek az a név, hogy Ágnes vagy Ági?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%

Látom ide csak az Ágnesek-Ágoták írtak. :)

Kivétel vagyok, nekem más a nevem. Nekem sosem tetszett az Ágnes. :) Se az Ági, Ágika, Ágica. Tucatnevek, sokat hallani, már nincs benne semmi különleges, megkapó.

2010. máj. 19. 19:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Nagyon szép. A gyerekem is ígyfogják hívni:D..
2010. máj. 19. 19:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem, igaz, asszociációs okok végett. Egy kellemetlen rokon jut róla eszembe, így nem a kedvencem.
2010. máj. 19. 19:22
 14/23 anonim ***** válasza:
A férjem kedvenc női neve. :) Bár engem nem így hívnak. hm.... ;)
2010. máj. 19. 19:24
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Ez pont olyan név ami bár régebbi, hagyományosnak mondható név, de nem régimódi (öreges). Meg azért is jó, mert egy kislányt is lehet Áginak hívni, de egy idősebb nőnek is jól áll az Ági (néni). :)

Na szóval értitek miért is tetszik :'D

2010. máj. 19. 19:33
 16/23 anonim ***** válasza:

Engem Áginak hívnak :P De nem szeretem az Ágit, az Ágicától ver a víz...a vezetéknevem M el kezdődik így találóan Mágnesnek hívnak egyesek:-S

Amióta párom van azóta Ágnes-nek hív a családja, Ő Ágnesemnek azt szeretem:)

Szerintem egy komoly név másképp. Nem mint a Szintia, Bettina, Kasszandra és még sorolhatnám (nem bántani akartam senkit...)

Nekem ez a nevem, már megbékéltem velem, de a mi generációnkban túl sok van belőle:P :) A gyerekemnek nem adnám ezt a nevet...

2010. máj. 19. 19:38
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Egyetlen egy Ágnes ismerősöm van, de ő is Mági. Így szoktuk meg, mindenki így hívja.:D Én Regina vagyok, és jobban örülök hogy ez lett a nevem, és nem Ágnes!:D
2010. máj. 19. 19:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Tetszik a név, jó pár ismerősöm van, de vegyes érzelmekkel gondolok rájuk. VAnnak olyan Ágnesek, akiket nagyon szeretek, s vannak olyanok, akiket nem annyira. A gyermekemnek valószínűleg nem ezt a nevet választanám, de nem tudom miért.
2010. máj. 19. 19:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez az én nevem is.Itthon Áginak hívnak általában,de a férjem ritkán szólít így.Hivatalos helyeken pedig Ágnesnek. Ha lányom született volna nem kapta volna ezt a nevet,mostanában azonban a gyerekek között nem lesz tucat név, majd egyszer előszedik a leendő szülök,esetleg a saját gyerekeink.Hisz most is divatosak a régi nevek.
2010. máj. 19. 20:09
 20/23 anonim ***** válasza:
45%

Engem Adriennek hívnak:P

Igen ,kifejezetten tetszik:)

2010. máj. 19. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!