Tetszik nektek az a név, hogy Ágnes vagy Ági?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 19:06
2/23 anonim válasza:
Így hívják az édesanyám. Úgyhogy nekem tetszik:)
4/23 anonim válasza:
Tetszik Ágnes vonzó mint a mágnes. :)
5/23 anonim válasza:
nekem is az a nevem :D én az ágnest szeretem, ágit annyira nem, de az ágikát igen XD
6/23 anonim válasza:
Ágnes vagyok, Áginak, Ágicának becéznek. Kicsi koromban nem szerettem, a szép és népszerű ovistársaim nevét szerettem volna.
Ma már nagyon szeretem, és ha a jelentését nézed, sokminden igaz belőle rám.
Szemérmes, szűzies, tartózkodó, tiszta. Igen későn lett kapcsolatom, és 20 év felett veszítettem el a szüzességem. Így azt mondhatom, hogy találó nekem ez a név.
Plusz az Ágnes rímel a vezetéknevemre :-)
Ági
7/23 anonim válasza:
Engem Ágotának hívnak, kiskoromban nem szerettem, de mostanra megbékéltem vele.Még tetszik is.:D
8/23 A kérdező kommentje:
19:11 rám is illik ez a név, amúgy nekem is jól hangzik a vezetéknevemmel együtt. bár egy kissé gyakori, én rengeteg Ágit ismerek a környezetemben
2010. máj. 19. 19:13
9/23 A kérdező kommentje:
amúgy köszi minden válaszolónak.
2010. máj. 19. 19:14
10/23 anonim válasza:
Az en anyukam is Agi.Igy nekem is tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!