Nem lesz már soha jobb? Már nem érdekel mi lesz velem
Azt érzem hogy végem van az iskolából kizártak mert a láb műtétem után nem jártam be tesi órára tesizni.Már mint órán ott voltam csak nem tesiztem.
Barátom sincs.
Nagyon el vagyok keseredve:(
Betegség miatt nem csaphatnak ki!Általános? középsuli? netalán fősuli? Nézd, barátom fősulira jár, heti 2 nap, és 2 hónapig nem tudott bemenni.(gyomrával volt a baj)..vizsgálatokra járt. Elküldték neki az anyagot azt megcsinálta itthon, és lezárták.Ilyenért nem rúghatnak ki. Nincs lehetőséged átmenni máshova?
Ha ilyenért kicsapnak elég bunkók lehetnek:(
De sajnos kicsaptak:(
Középsuli utolsó előtti évem:(
Figyelj,ha volt fölmentésed ill. valamilyen orvosi papírod akkor nem lenne szabad hogy kicsapjanak! Ne hagyd annyiban a dolgot! Ez miatt nem szabad hogy elússzon az utolsó éved! Beszélj valakivel pl.a suli igazgatójával,vagy valami! Volt oka,hogy nem tesizhettél,akkor meg ne pattogjon az a tanár! Föl a fejjel,szorítok,hogy megoldódjon a helyzet!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!