Osram Night Breaker +90% os izzótól van még vmi jobb fényerejű, amit lehet legálisan használni a közúton, ja és E jellel rendelkezik? Xenon NEM érdekel!
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 22:40
1/9 anonim válasza:
Bocsi, hogy visszakérdezek, de én most akarok ilyet venni. Milyen minőségű? Jó vele éjszaka vezetni?
2/9 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, mert még nem vettem meg, azért is kérdeztem meg előtte :) De ha nincs ettől jobb, akkor én is ilyet veszek! :)
2011. aug. 24. 23:07
3/9 anonim válasza:
Nekem ilyenem van, jól világít, csak ahhoz, hogy messzebb is elvilágítson, feljebb kell emelni a fényszoróállítóját, de az már zavarja a szembejövőket. Én arra jöttem rá, hogy tompítottba nincs értelme,akkor inkább már távolságiba venni valami jobb izzót.
4/9 A kérdező kommentje:
De nem is távolságiba akarom beletenni, hanem tompítottba! Miért mit ajánlasz akkor tompítottba?
2011. aug. 25. 00:39
5/9 anonim válasza:
Viszont az Osram Night Breaker a nagyobb fényerőt rövid élettartammal "hálálja" meg sajnos.
6/9 anonim válasza:
Utolsó! És kb hányezer km-t bír ki? Nekem H4-es halogén olyan 7-10 ezret.
7/9 anonim válasza:
igen, nekem félév után ki is sült az egyik. Én szerintem tompítottban a projektoros megoldás a legjobb, ha rászánom magam, akkor olyan fényszórót veszek az autóra. Bontottban már viszonylag "olcsón" hozzá lehet jutni.
8/9 anonim válasza:
Tungsram Megalight +90% - Én ilyet használok és tovább bírja, mint a Night Breaker.
9/9 anonim válasza:
Nagyon jó a Nightbreaker nekem már másfél éve ez van és nem égett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!