Vannak itt olyan fiatalok (10-18) akiknek a szülei hülyeségnek tartják az olvasást és nem hajlandóak könyvet venni?
Nekem még kicsit a gyerekeim, de nem tudok megvenni minden könyvet, amit szeretnének. Nem végtelenek az anyagi forrásaink sajnos :-( Egy új könyv 2000-6000 ft.
Könyvtárba járunk, ami nagyon tetszik nekik azt megvesszük.
Én pedig e-bookot olvasok.
Na igen. Ha nem telik rá, akkor miből vegye meg.
Egyébként könyvmolyoknak tényleg ott a könyvtár.
Sőt: [link] ez is egy jó projekt.
Ha anyagi gondok vannak akkor vannak marhajó webshopok ahol akár használt könyvet is árulnak, nem szétszaggatott rongyokra kell gondolni hanem maximum a borítója már nem fényes és nem csillog villog töredék áron. Azt az 1-2-3000 ret meg minden család kibírja nyilván nem hetente kell új könyv.
Én pl ezt ajánlom, ők könyvet is árulnak nem csak kölcsönzést, köztük van használt is, de az új könyvek is marha jó árúak.
Hát nekem nem az van,hogy nem engedik,hanem valahogy ez náluk olyan furának számit.Nővérem(17) járja reggeltől estig a várost,diakmunkazik,onkenteskedik stb.Batyam(15)2 naponta elhivja a haverjait,amugy meg bent a szobajaban tevezik.Ocsem(8) egesz nap videojatekozik,tabletezik,stb.Vagyok en (12/l).En a az idom tobb reszet a szobamban toltom,olvasok.Mivel en vagyok az egyetlen itthon,akinel nem talal suket fulekre anyukam(amikor noverem nincs itthon)akkor nekem kell teritenem,mosnom stb.Ezert ha leulok olvasni,mar baj,hogy nem segitek.Ugyhogy olvasasra nincs nagyon idom csak este
pedig imadok olvasni
Heti 4-5 könyvvel nem könyvmoly? :-ooo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!