Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkoholizmus vagy mi ez?...

Alkoholizmus vagy mi ez? Esetleg én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Párommal rengeteg a vita az alkohol miatt is, most erről kérdeznék tőletek hatha van olyan aki sajnos tapasztalt ilyet, hasonlót.

Nehany napig semmi baj vele de ahogy penz kerül a kezébe teljesen leissza magat,teljesen reszegre. sokszor ugy hogy csak ül a piaval és nez maga elé és iszik.

Can hogy dugdos el feleseket is a házban (a felesektol "bolond" ezert kertem, hogy ne igyon. meg is ígérte hogy nem fog de még mindig találok otthon ha elmegy piát venni) 2 liter bort megiszik alig tobb mint egy ora alatt és teljesen részeg tőle.

olyankor kotekszik,provokal mikor reszeg. persze tolem fugg tettlegessegig fajul e meddig birom szo nelkul a kotekedeset.

A multheten 5ezret eltuntetett 2 ora alatt amig en elmentem kajat venni, amit lattam belole az egy dohany, bor kola. kb 2200 ft.

nem is az lenne a lenyeg de mikor rakerdeztem hova lett a penz azt kaptam semmi kozom hozza az o penze,hetente ennyit megerdemel hogy megigyon. aztan 3-4 nap ugy telik hogy nem is beszelunk ha igen csak a vita van.aztan megint normalis miutan pialt es par nap utan kezdodik az egesz elolrol.

dugdossa az alkoholt,a penzt otthon. nem minden nap mint irtamde kb hetente előfordul az ilyesmi.pl tegnap is talaltam egy 10 ezrest eldugva mikor takaritottam....

nekem mindenrol be kell szamolnom ha valami tobbe kerul mar egy szar alak vagyok pedig csak arra koltok amire kel,muszaj ha o költ piara az mar nem ram tartozik, semmi közöm hozzá.

2017. jún. 21. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, alkoholizmus, hagyd el mihamarabb, sosem fog változni! Az apám is hasonló, már legalább 30 éve, anyukám szerint fiatal korában is ilyen volt.

Ő nem dugdossa a pénzt, szerintem összegyűjti, mert anya kezeli a fizetésüket, és sosem reggelizik, de amikor a munkahelyével menni kell máshova, akkor mindig kell az 500-as neki lángosra és kakaóra.. persze.. sosem kell neki itthon se lángos reggelire, sem semmi más. Szóval valószínűleg összegyűjti a pénzt.

Villanyszerelő a szakmája, mindig járja a szomszédokat, mindig van valaki, akinél kell valamit csinálni, általában részegen jön haza késő este, most vagy piával "fizetnek neki" a melóért, vagy el is issza a pénzt azonnal, ha kap, ezt nem tudjuk biztosan.

Az én apám nem heti rendszerességgel csinálja ezt, vagyis, van, amikor hetente piál pár napot, aztán hónapokig nem, van, amikor 4-5-6 napot végigiszik, és hetekig megint nem, van, amikor egyetlen napon nagyon nagyon bepiál, annyira, hogy dülöngélve jár, aztán hónapokig semmi.

Amíg teheted, menekülj, az ilyen alkoholistákat nevezik periodikus alkoholistáknak, mert csak "időnként" kapja el őket a piálhatnék, és nem mindennapos. Borzalmas így élni. Sajnálom, mert mégis csak az apám, de közben sokszor már ránézni sem tudok, nem hogy szóba állni vele, rosszul vagyok, ha csak hozzámszól, stb.

2017. jún. 21. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy képes együtt lenni egy ilyen alakkal? Dobd ki és keress egy normális férfit.
2017. jún. 21. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen súlyos alkoholizmus.

Minél hamarabb lépj le, mert jobb ez nem lesz, és tönkreteszed a gyereked és a saját életedet is.

2017. jún. 21. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes a férjed, szóval csinált neked pár gyereket hogy ne tudj lelépni, és ki legyél neki szolgáltatva.

Innentől kezdve nincs is miről beszélni, lépni úgysem fogsz, viseld el, hogy alkoholista.

2017. jún. 21. 13:56
 15/16 anonim ***** válasza:
23%
Alkoholizmus. Pakolj és menekülj, amíg nincs gyerek.
2017. jún. 21. 13:57
 16/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem, nem neked kell menned a gyerekekkel, akármekkora is a piás pofája. A gyerekeknek maradniuk kell, mert nem lehet kiszakítani őket a szokott környezetből. Ő kotródjon!

Menj el ingyenes napra a bíróságon, és érdeklődj!

Hívd a NANE-t, hogy milyen lehetőségeid vannak!

Bántalmazó kapcsolatban élsz.

Töltekezz és építkezz, gyűjts tőkét! Hamarosan szükséged lesz rá.

2017. jún. 21. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!