Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Főiskola/egyetem UTÁN az ELSŐ...

Főiskola/egyetem UTÁN az ELSŐ szerelem? Van ilyen? Nem késő ez egy kicsit már?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 10:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
96%
Bassz.us, ez a leghülyébb kérdező, akit a hónapban olvastam. Tíz percet röhögtem a kommentjein :D Hihetetlen, hogy vannak ilyen agyhalott emberek.
2010. jún. 4. 22:24
 22/25 anonim ***** válasza:
96%
Menj, éld ki magad gyökér, aztán dicsekedj el vele mindenkinek, az ám a ZÉLET! Nyomorék.
2010. jún. 4. 22:25
 23/25 anonim ***** válasza:
96%
És ez, ha minden igaz, főiskolát vagy egyetemet végzett. Bes.zarok.
2010. jún. 4. 22:27
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem?Szerintem azt sem tudod az mi,vannak egyaltalan erzelmeid?Jujj nagyon ciki vagy!Nincs mit tenni!Tuti nem vegeztel egyetemet ebben is biztos vagyok!Az osszevissza szextol meg nem kieled magad,hanem lelakott leszel es meg raadasol osszeszedsz egy fincsi nemibetegseget is!De ha ez a palya kell neked akkor hajra,nem hogy jobban,de meg szarabbul is fogod erezni magad!Akkor hajra eld ki magad!Mi meg jot rohogunk az elbaxott eleteden!
2010. jún. 5. 12:38
 25/25 anonim ***** válasza:
46%

Nekem erről az a véleményem, hogy minden helyzet, minden ember más és más. Természetesen az "éld ki magad" -ot nem szabad annyira komolyan venni, hogy emiatt nem alakítasz ki komoly kapcsolatot :) De nem is feltétlen jelenti azt, hogy inni kell, és discozni.

Leírom én hogyan értelmezem ezt a kérdéskört:

21 éves vagyok, van párom, 2,5 éve, imádjuk egymást, de MOST még biztos nem fogunk összeházasodni, én nem szülök, amíg egyetemre járok, és nem indul be egy kicsit az a bizonyos karrier. Igenis eljárunk bulizni, nem korlátozzuk egymást, utazgatunk, élvezzük az életet.

Én inkább azoknak mondanám, hogy ki kéne élniük magukat, akik 19-20 évesen lebabáznak, esküvő, aztán majd később, évek múltán rájönnek, hogy nem volt jó döntés.

Elképzelhető, hogy a párom lesz majd a férjem. Szeretném is. De még nem vágunk bele semmibe, fiatalok vagyunk, és ha együtt akarjuk leélni amúgy is az életünket, minek siessünk bármivel is?

A kérdésre válaszolva: egyetem után első szerelem, de, későnek számít. Fel lehet háborodni, hogy sose késő, de ez ma már, mindenki érzi, hogy későnek számít. Bajnak nem baj. Van ilyen is.

Szép napot :)

2010. jún. 5. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!