Főiskola/egyetem UTÁN az ELSŐ szerelem? Van ilyen? Nem késő ez egy kicsit már?
Nekem erről az a véleményem, hogy minden helyzet, minden ember más és más. Természetesen az "éld ki magad" -ot nem szabad annyira komolyan venni, hogy emiatt nem alakítasz ki komoly kapcsolatot :) De nem is feltétlen jelenti azt, hogy inni kell, és discozni.
Leírom én hogyan értelmezem ezt a kérdéskört:
21 éves vagyok, van párom, 2,5 éve, imádjuk egymást, de MOST még biztos nem fogunk összeházasodni, én nem szülök, amíg egyetemre járok, és nem indul be egy kicsit az a bizonyos karrier. Igenis eljárunk bulizni, nem korlátozzuk egymást, utazgatunk, élvezzük az életet.
Én inkább azoknak mondanám, hogy ki kéne élniük magukat, akik 19-20 évesen lebabáznak, esküvő, aztán majd később, évek múltán rájönnek, hogy nem volt jó döntés.
Elképzelhető, hogy a párom lesz majd a férjem. Szeretném is. De még nem vágunk bele semmibe, fiatalok vagyunk, és ha együtt akarjuk leélni amúgy is az életünket, minek siessünk bármivel is?
A kérdésre válaszolva: egyetem után első szerelem, de, későnek számít. Fel lehet háborodni, hogy sose késő, de ez ma már, mindenki érzi, hogy későnek számít. Bajnak nem baj. Van ilyen is.
Szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!