Főiskola/egyetem UTÁN az ELSŐ szerelem? Van ilyen? Nem késő ez egy kicsit már?
Kérdező!
Vannak ilyen független, hűtlen embertípusok mindkét nemből.
Én ismerek is ilyet. Úgyhogy ha úgy érzed, hogy élni akarsz, mondd meg a lánynak, hogy ne tervezzen veled semmi komolyat, mert most vagy még csak a "kiélős" fázisban vagy. Így ő keres magának egy hűséges monogám pasit.
Te meg csak menj és éljél....
Amúgy meg nem "férfi" vagy, hanem hülyén gondolod....
Nekem volt 2-3 srác ismerősöm, akik nem élték ki magukat és 19 évesen már úgy gondolták, hogy 2-3 évesen nősülni és gyereket akarnak. Méghozzá az első szerelemmel!
Ettől meg a lányok ijedtek meg.
Én egyetértek a kérdezővel. Sztem is ki kell, hogy éljék magukat az emberek! Régen nem volt ennyi szórakozási, utazási, vásárlási stb lehetőség (mert mindenkinek más a fontos, nem biztos, hogy csak a buli és a szex van , valaki pl utazni szeret, és mint tudjuk ha kell a lagzira, házra, gyerekre lóvé, ott nem nagyon van utazás). Régen voltak bálok, aztán kész, nagy szó volt, hogy eljutott vki Bulgáriába stb... Na ahhoz képest most sokkal több a lehetőség.
nekem rengeteg olyan ismerősöm van ahol a házasságban ez a legnagyobb probléma, hogy egy csomó minden kimaradt a fiatal évekből.
Nagyon szomoru vagyok kerdezo, hogy ilyen a hozzaallasod. Szerintem az ember nemtol fuggetlenul kepes 1 kapcsolattal beerni, ha az jo es szerencses volt megtalalni az igazit. Nem vagyunk allatok. De amirol te beszelsz, hogy elje ki magat, az se nem szerelem, se nem parkapcsolat kategoria, hanem inkabb szanalmas.
1 kapcsolatom volt egesz eletemben, igy is nagyon boldog vagyok. Miert kell ezt a brutalis gondolkodast hirdetni, hogy eljek ki magukat az emberek? Mindenki mas, nem mindenkinek van ilyenre szuksege (ez nem is szukseg, hanem inkabb urugy a felremenesre). Miert van az, hogy valami kenyszert erzel? Kinek akarsz megfelelni? Mert normalis no szerinted arra bukik, aki hu, de kielte magat? Hatalmasat tevedsz.
KEdves kérdező! Elég sarkítottan látod a világot...
A "kiélés" egy nagy büdös hülyeség...nem tudom ki találta ki, de nem volt normális az biztos:-S
A "kiélés" szót nem arra kéne használni amire ma használják az emberek...sajnos ma csupa negatív értelmet kap (szerintem)...tehát "Éld ki magad"----menj bulizni, idd le a sárga földig magad, kefélj, ne tanulj---bulizz az az élet, minden héten legyen más pasid(csajod) mert az az élet...:-S ez elég szánalmas...A kiélés nem egy ilyen dolog. A kiélés, élj úgy ahogy neked jó...nem mindenkinek van szüksége bulizásra, hányásra, 15o pasira ahhoz, hogy "kiélje" magát...nem tudom életemben voltam-e diszkóban 3x...de nem is hiányzik. Kinek kell az a mocsok fészek? Sok részeg üresfejű rázza a seggét a szivarfüstben...k.va menő aztán...az az igazi élet...aztán utána orrba seg.be szájba az az igazi élvezet:S
Nekem van párom és bulizni is mehetnék, szóval nem azért beszélek így mert "savanyú a szőlő"...
Meg rengeteg barátnőm van aki 2o-21 és még nem volt egy normális kapcsolatuk...mind normálisak és mind felnőttek és nem lesznek szakadtak legalább mint egyesek...szóval szerintem elég hülyén látod a dolgokat, már bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!