Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legutóbbi kedves...

Mi volt a legutóbbi kedves mondat amit a párod (férjed) mondott Neked és meghatódtál tőle?

Figyelt kérdés

Elmondom nekem mi volt az utóbbi...nála aludtam, Ő filmet nézett én a mellkasán szunyókáltam. Miközben nézte a filmet simogatta a fejemet és néha néha adott egy puszit. Órákon keresztül...Reggel mikor felébredtünk azt mondta, hogy rájött mi számít igazán az életében. Azt mondta soha nem volt szebb éjszakája és hogy mennyire jó volt látnia ahogy alszom...

Annyira láttam hogy igazán szívből mondja, nagyon meghatódtam.

Még nem a férjem, de tervezzük az eljegyzést:)

Nektek mi volt az utóbbi ilyen "szívhez szóló" vallomás?

2010. máj. 18. 21:03
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Megkérdezte,hogy hozzà mennék e feleségül màjus 28.àn?ez volt tegnap éjjel...még nem vagyok magamnàl!ugy imàdom:))mosolyogva igent mondtam
2010. máj. 19. 08:47
 12/15 anonim ***** válasza:
azt mondta mikor hazajött,és vacsorázott,hogy a munkahelyen egy embernek sem főznek otthon vacsorát,és ha ezt elmeséli,nagyon féltékenyek lesznek,hogy neki milyen tökéletes párja van,hogy mindent megtesz,amire kérem... :))Kapok tőle virágot,majdnem minden héten!Szép mezei virágcsokrokat!Nagyon szerethet,nem?!De én is őt!Minden este meleg vacsorát kap,azt mondta,ezt még az anyja sem tette meg érte,és hogy én vagyok a mindenese,pótanyja,legjobb barátja,és nem utolsó sorban élete szerelme! :))) én is pont így gondolom..semmi hiba nincsen 2 éve vagyunk együtt..szenvedélyes szerelemben,és ez több mint szerelem,a mindenei vagyunk egymásnak!
2010. máj. 19. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

13:08 pótanya ne légy, az már nem párkapcsolat: [link]

A párom férfi és én nő, így is élünk egymás mellett. Őszintém megbecsülve egymást. Reggel arra kelek, hogy hatalmas puszit kapok, s magához húz. Mielőtt elindul nagyon korán reggel még milliószor visszabújik az ágyba. Amikor hazaér a karjában tart sokáig. Sok sok év után is annyira csodálatos érzés. :)

Tetszik a feltett kérdés, ez legalább nem szörnyűségekről szól. Pici melegség az életben. ;)

2010. máj. 19. 13:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

13:38 a célom pont az volt: nem szörnyűségekről kérdezni....

:)

2010. máj. 19. 14:06
 15/15 anonim ***** válasza:
:)
2011. jan. 2. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!