Mi volt a legcsúnyább mondat, amit a párotok "fejéhez" vágtatok veszekedés közben?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 11:47
1/30 anonim válasza:
Fa.sszopó rohadt kö.csöd pusztulj meg ez volt az a nap mikor végleg vége lett a kapcsolatunknak.
2/30 A kérdező kommentje:
nagyon szép :(, de kevésbé vulgárissal is beérném...
2009. szept. 10. 11:55
3/30 anonim válasza:
Màr tudom apàd miért halt meg,mert ilyen lànya van mint te....
Na ez egy életre bennem maradt.
4/30 anonim válasza:
"Még soha nem szerettem ki senkiből olyan gyorsan mint belőled."
5/30 anonim válasza:
off:
de kedvesek tudtok lenni ahhoz, akivel együtt éltetek vagy egy huzamosabb időt együtt töltöttetek.
7/30 anonim válasza:
Ha hazajön megkérdem töle,nem emlékszem rá hogy mondtam volna ilyet.Ha veszekszem akkor egy idö után elfelejtem hogy mit mondok neki.
8/30 anonim válasza:
Hát igen, ha az ember képes ilyeneket annak a fejéhez vágni akit egyszer állítólag szeretett, akkor annak a szerelemnek a valódisága erősen megkérdőjeleződik.
9/30 anonim válasza:
Én sosem mondtam még nagyon csúnyát a páromra. Nem is nagyon veszekedtünk ezalatt a 2 év alatt. Amúgy az előzőekből az látszik, hogy milyen kicsi a határ a szerelem és a gyűlölet között...
10/30 anonim válasza:
Nem értek egyet az utolsóval. Nem tudom mi volt a legcsúnyább, legsértőbb dolog amit a férjemnek mondtam, de bármennyire is szeretem, mellette őt tudom a legjobban "gyűlölni" is, ha valami olyat tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!