Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kéne megoldanom ezt a...

Hogy kéne megoldanom ezt a barátommal?

Figyelt kérdés

Igazából arról lenne szó hogy jövőhéttől nálunk lesz a barátom , nálunk fog lakni mert együtt fogunk dolgozni. Kb másfél hónapig lesz itt , de csak hétköznap. Tehát hétvégente hazamegy. A házimunkáról lenne kérdésem, hogy eddig amikor itt volt nálunk csak hétvégente akkor általában

kiszolgáltam mert még is csak vendég, és 1-2 napot volt itt, illetve fordítva is a barátom adott ennit, elmosogatott utánam stb. Én néha megszoktam kérni hogy mosogasson el ha nálunk van , én meg ott csak berakom a tányérom a mosogatógépbe az meg nem nagy dolog. De most még is gondolom mosni is szeretne mert itt lesz a ruhája, az ebédet anyum csinálja szóval főzni nem kell, de leginkább a kaja készítéssel és a mosogatással nem tudom mi legyen, mert még is vendég nálunk tehát nekem kéne szednem, vagy vinni neki de még is olyan mintha nálunk élne ezért kicsit elgondolkodtam. Tudom hogy szívesen segítene ha úgy van meg elpakolna ő is, csak ezt még nem beszéltem meg vele és kíváncsi vagyok véleményekre hogy ti hogyan csinálnátok.

2017. jún. 13. 18:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10/ Egyszer én egyszer ő attól függ kinek mennyi pénze van. De ne aggódj az utazás általában az én pénzemből van ;)
2017. jún. 13. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
Másfél hónapig ingyen lakik nálatok a barátod? Azta, na az ilyen nőtől menekülnék, de gyorsan.
2017. jún. 13. 19:37
 13/14 A kérdező kommentje:
:D Tudod mivel nem én vagyok itt a családfő hanem anyum és ő megengedte hogy ne fizessen , az miért olyan nagy gond? Ha engem nem zavar akkor téged miért?
2017. jún. 13. 19:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Közben megbeszéltük, és segít , és nem is szeretné hogy én csináljam, mosni meg nem fog mert úgy hoz ruhát :) Köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!