Miért oktat ki? Mit lehet kezdeni az ilyennel?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akivel elég sokszor összefutok bizonyos okok miatt, főként családi körben. Olyankor elkerülhetetlen az, hogy beszéljen vele az ember. A lényeg az, hogy a férfi és a feleség rendszerint kioktatnak, hogy mit,hogyan kéne csinálnom. Mire, mennyit, hogyan költök, mit kéne dolgoznom, minek tanulok, stb. Olyan szinten próbálnak belenyúlkálni az életembe, hogy már zavar. És ha jó tanácsok lennének, még azt mondom jólvan, de minden egyes ilyen megnyilvánulásukból azt érzem, hogy a rosszindulat sugárzik belőle. kb. mint ha azt mondanák, hogy "minek mentél el villanyszerelőnek, kell az utcaseprő is". Szóval mintha próbálnának eltántorítani, lehúzni. Én próbálom jobbá tenni az életem, de ők meg mindenre rákontráznak -100-at visszafelé.2017. jún. 12. 17:52
11/12 anonim válasza:
Húzz meg határokat, ne engedd, hogy a privát szférádba nyomuljanak.
12/12 anonim válasza:
Miért nem véded meg magadat? Szerintem nem az a megoldás (mondom szerintem), hogy nem foglalkozol velük, igenis vágj vissza! " Ki a f szom kérdezett?" " Ne itt éld ki a lelki nyomorodat kérlek, mert nincs időm az ilyen proli emberekre" " Ne itt éld ki a frusztrációdat, hogy kicsi a farkad". Én így tudtam megoldani az ilyen családi problémámat, azóta nem is baszogatnak!! Sajnos a gyenge embereket hamar eltapossák, hogy rajtuk éljék ki a komplexusaikat! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!