Sokszor úgy érzem már nem bírom tovább, szüleimmel testvéremmel sokat beszélek, van egy gyermekem akivel nagyon szeretek lenni, játszani. A probléma viszont a párkapcsolati oldalon van. Együtt élünk de semmi nincsen közöttük.. soha, se simogatás, se jó szó, se csók, se szex. Egyedül érzem magam nagyon, tetszem a férfiaknak, van egy aki nekem is, nem tudom jó ötlet lenne-e megismerkednem vele. Van más is hasonló helyzetben?
Nos tekintve, hogy nem 1617 hanem 2017 van, mi a pitsáért nem válsz el? Nyivákolhatsz, hogy szar az élet, de jobban járnál, ha inkább tennél ellene, hogy ne legyen az. Ha nincs igény rá mindkét oldalról, hogy rendbe hozzátok a házasságot, akkor elváltok és megy mindenki békével.
2017. jún. 9. 19:52
2/15 anonim válasza:
Szerintem váljatok el, és akkor próbálkozhatsz mással. Nem kell ennek így lennie. Biztosan lesz olyan, akivel jól fogod magad érezni.
Nem érdemes húzni. Sok ismerősöm 50-es éveiben jött rá, hogy már 15 éve el kellett volna válnia.
Ez így nem élet.
2017. jún. 9. 19:52
3/15 anonim válasza:
Válj el vagy szenvedj életed végéig. Nem olyan nehéz ez.
2017. jún. 9. 19:54
4/15 anonim válasza:
Három válaszból hárman mondják, hogy válj el. Szomorú. Miért jobb kidobni azt, ami elromlott, az helyett, hogy megjavítanánk?
Mit teszel te azért kérdező, hogy változzon valami? Mikortól romlott meg a kapcsolatotok? Mi váltotta ki? Vagy mindig ilyen volt, csak eddig nem zavart? Te simogatod? Beszélsz hozzá? Mesélsz neki? Hogy reagál? Vannak programjaitok kettesben? Nem depressziós? Egy csomó kérdés, amikre mi nem tudjuk a választ.
2017. jún. 9. 20:09
5/15 anonim válasza:
"Miért jobb kidobni azt, ami elromlott, az helyett, hogy megjavítanánk? " Mert ahhoz hogy egy kapcsolat működjön, két ember kell. És fölösleges évekig kínlódni, mikor az embernek szerető társa is lehet.
2017. jún. 9. 20:16
6/15 anonim válasza:
4: én is azt írtam, hogy váljon el, nem azért, mert a rosszat azonnal ki kell dobni. De a kérdező írásából úgy tűnik, ez már régóta így van és nem javult meg, akkor meg felesleges még 5-10 évig húzni és boldogtalannak lenni.
2017. jún. 9. 20:16
7/15 anonim válasza:
A szeretet, főleg a szerelem, nem megy kényszerből. Ha most elkezd odafigyelni, hogy jobban bánjon a másikkal és mondjuk a másik is odafigyel, attól még nem fognak újra egymásba szeretni. Egy próbát azért megér, nem azt mondom, de valószínűbb, hogy ennek a kapcsolatnak már vége van. Le kell ülni, értelmesen megbeszélni. Ha mindketten benne vannak, hogy próbálják meg megjavítani, akkor adni kell nagyon max fél évet a dolognak, ha nem kezdődik el semmi, akkor már soha nem is fog.
2017. jún. 9. 20:27
8/15 anonim válasza:
Nem kell emiatt elválni, próbáljátok megbeszélni, megjavítani, valahol mégis elromlott, derítsétek ki hol! Ha kell menjetek terapeutához! Sok sikert!
2017. jún. 9. 20:55
9/15 anonim válasza:
Hát, ennek így nincs semmi értelme. Biztos vagyok benne, hogy nem szerelemből mentél hozzá. Nem kell egy életet végigszenvedni és magadat a boldogtalanság börtönére ítélni. Ez mellesleg a gyereknek se jó, ő is érzi. Ráadásul nincs előtte szeretetteljes párkapcsolati minta. Gondold át a 4-es kérdéseit, és ha az alapján reménytelen, akkor nem kell vegetálva húzni az időt.
2017. jún. 9. 20:59
10/15 anonim válasza:
"tetszem a férfiaknak, van egy aki nekem is"
Nem a megcsalás a megoldás!
Nem írtad, hogy az elején is ez volt, vagy időközben változtak meg a dolgok közöttetek??!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!