Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki társas magányban él és nem látja a kiutat?
mi az a társas magány ?
Szerintem a legtöbb ember társas magányban él, mert van valaki aki vele lakik. De másik ember, nem tudják megbeszélni a bajokat, az örömöket, a férfinek lehet gondja a munkával, örülhet egy uj meglepinek pl egy motornak, a nő meg.... meg....
akartam valamit írni hogy minek örülhet, de éppen nem tudok semmit se mondani, minek szokott egy nő örülni, baja pl lehet hogy nem megfelelően vágtam le a füvet és fél órán át a látszódó csíkok nem tökéletesek, vagy éppen a tv nem működik mire kiderül hogy lemerült az elem a távirányítóban vagy 2x többet hívta ő a rokont mint a rokon őt, tehát eltérőek a problémák. Ezért olyan sokmindenről nincs mit beszélni, a két fél elvan együtt, eltelnek az évek azt vége lesz mindennek.
Én csináltam vagy 5-6 évig... tulajdonképpen azt vártam, hogy nőjenek a gyerekek.
Még bírtam volna 1-2 évet, de aztán borult valami bili - mert az mindig gyűlik.
A válás neked miért nem megoldás?
Igen, én. A barátnőmmel több éve élünk együtt, az elején minden szuper volt de egyre unalmasabb most az életünk. Sajnos az első pár év fellángolás után kiderült lassan, hogy teljesen másképp képzeljük a jövőnket. Eléggé önzők is vagyunk szerintem. De még mindig szeretjük egymást es nem is gondolunk szakításra de a jelenlegi helyzet sem jó. Példa: egyik a hegyekben, másik a tengerparton nyaralna... ilyenkor mindig valaki enged de a tüske benne marad es ez felgyülemlik. Talán egy gyerek megoldaná a problémát de félek, hogy tényleg megoldaná-e... Furcsa es nehéz helyzet ez. Nem is értem, hogyan jutottunk idáig. Sajnos, az ember egy tuttinak gondolt kapcsolat elején nem
gondolkodik racionálisan. Fogalmam sincs mi lesz a jövőnk.
#8 Két verzíó van.
Megtartod, gyerekek lesznek, és 40 éves korodra a munkába menekülsz. Ezért veszekedni fog veled, amit már józanon nem fogsz bírni, ezért nekiállsz inni. Szex ekkor már rég nincs. Közben összejön mással, és kidob téged, persze a te hibádból, mert iszol, és állandóan dolgozol. Nagyvonalakban.
A másik. Csendben elválnak útjaitok, és mindketten találhattok mást, akivel boldogok lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!