Mit tegyek, szerelmes vagyok a nagybácsimba?
Nagymamám nevelt engem és a tesómat,miután szüleink elhunytak kiskorunkban egy autóbalesetben. Édesapám testvére ,a nagybácsim mindig törődött velünk,vitt minket mindenfelé. Természetéből adódóan sosem volt felesége,gyermeke sem , csupán alkalmi kapcsolatok. Elég nagy nőcsábász, minket tartott szinte a lányainak. Többször hív is így minket a mai napig. Egészen gyerekkoromtól kötődtem és vonzódtam hozzá, de tudtam, hogy ő nem érez így, ezért elnyomtam magamban ezt. Próbáltam kialakítani párkapcsolatot mással,így elnyomva a szerelmemet iránta,de ez sajnos elég sikertelen volt. Most válunk a férjemmel, csupán 2 évig voltunk házasságban, de ezidő alatt megcsalt és elvesztettünk egy magzatot is. Nem tudom mit tehetnék,mindig rettenetes féltékenység tör rám,ha a bácsikámat más nővel látom,pedig tudom,hogy ez nem helyes. Több kapcsolatát is tudta nélkül tönkretettem,amit egy kicsit bánok,mert ő nekem a legfontosabb. A testvérem velem ellentétben tehetséges zenész lett, és boldog kapcsolatban él a vőlegényével,én pedig nap mint nap szenvedek azért,mert tudom, hogy olyan férfire vágyom,aki sohasem lehet az enyém.
Mit tehetnék,hogy ez megváltozzon ez az érzés bennem?
23N
pedig már a kérdés végén ott van hogy 23N
minek ír az aki a kérdést se olvassa el normálisan?
válasz előtt nem hinni kell ezt azt hanem tájékozódni illik
Csúnya véget ér a nagy szerelem (1-2 hét és vége):D
Más is nézi, nem kell hülyére venni a népet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!