Hogyan lehet leszoktatni párunkat a cigarettáról?
némi túlzást érzek abban, amit leírtál :) azt még nem hallottam, hogy valakinek hullik a haja a cigitől :))
Leszoktatni biztos, hogy nem fogod tudni, legfeljebb megkérheted, hathatsz rá. De már ott el lett rontva, hogy az elejétől nem zavart, így ő sem zavartatta magát, hogy leszokjon, vagy legalább ha veled van, csökkentse és ne a lakásban cigizzen. Apró lépésekkel azért el lehet kezdeni a változtatást. Én 15 évig dohányoztam, elég sokat, el nem tudtam képzelni, hogy valaha lerakom a cigarettát. Jó fél év és sok idegbeteg hét telt el, híztam is 8 kilót, de már 1 éve nem gyújtottam rá. Megérte, de az a durva, hogy a mai napig eszembe jut, szeretem az illatát, ha nem lenne káros, soha nem raktam volna le. Sajnos ez ilyen nagy szenvedély a legtöbb embernél.
Szerintem járunk egy páran ebben a cípőben! Én sem dohányoztam soha, a párom igen! Hiába kérem, zsarolom stb. nem szokik le! Sok reményt ne fűzz hozzá :( Mi is babavállalás előtt állunk és engem is aggaszt a kicsi egészsége, de mit tudok csinálni!? Az a válasz, hogy rengeteg dohányos embernek van egészséges gyereke...
Kitartás!
szia!
a saját tapasztalatomat osztom meg veled!az én párom is nagyon régóta cigizik,sehogy nem lehetett rávenni a leszokásra,pedig mi is babát tervezünk.Még ez sem hatotta meg illetve majd akkor ő kimegy a lakásból cigizni.Én ezt nem akartam/akarom így!kitaláltam,hogy veszek neki a sokak által vitatott elektromos cigarettát próba szerencse alapon!először hümmögött,hogy sz@r meg majd ha akar leszokik,aztán elkezdte használni.Sunyiba rá-rá gyújtott mert éreztem rajta hiába is tagadta volna,de nem szóltam!ugye mikor együtt voltunk nem dohányzott csak az e cigit szívta és így szép lassan elhagytunk a rendes cigit,már nem is érzem rajta soha!sőt már az e cigit is max 4 szer ha előveszi egy nap!én csak ajánlani tudom neked ezt a fajta leszoktatást!5.hónapja no cigi!!!sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!