Hogyan lehet leszoktatni párunkat a cigarettáról?
Egy dohányos embert leszoktatni nem lehet, ha ő nem akarja.
Leszokni majd akkor fog, amikor eldönti, hogy nem akar többet dohányozni.
Én 8 évig cigiztem.
Megismertem a páromat, aki nem dohányzott soha életében.
Kb fél éve voltunk együtt, amikor eldöntöttem, hogy elég a cigiből.
Egyik napról a másikra raktam le: hétfőn még szívtam, kedden már nem.
Azóta sem gyújtottam rá, és ennek már lassan 4 éve.
Igy ismerted meg, eddig jó volt így - arra ne számits, hgy egy felnött embert meg tudsz változtatni. Vagy nem kellet volna igy vállani a párodat, vagy fogadd el, hogy ilyen. Eddig nem zavart, hogy dohányzik? Nem egy kisgyerekkel élsz együtt, akit még nevelni lehet és kell.
(Igaz, hogy én már régen leszoktam, de mert én saját magam akartam, és ha más eröltette volna, akkor azt elég szemétségnek éreztem volna.)
Én is és a párom is dohányoztunk. Én leszoktam ő nem és, csak ezután kezdett igazán zavarni a cigifüst. Próbáltam én is rávenni de ha már több mint 1 napja nem gyújt rá, ő is idegbeteg lesz! Olyankor mindenbe beleköt, szörnyű.
Amíg ő nem akar addig tényleg nem volt sajnos, nem kényszeríthetjük rá őket.
felejtsd el,hogy leszokik
párom 15 éves korától cigizik,3 éve vagyunk együtt...reggelente nagyoncsunyán köhög,orvos is megmondta hogy a cigitől...kb éve próbáltuk,hogy akkor gyengébbet,kevesebbet...nagyjából megy hogy gyengébb cigi,meg elvileg csak 3 óránként gyujt rá...de amint picit is ideges,rögtön rágyujt...
nem a füst zavar,vagy a szag,anyám napi 2 doboz cigit elsziv,felét a lakásba,ebben nőttem fel,észre se veszem
csak az egészsége
de amig ő nem határoz egy nagyot,addig tehetetlen vagyok,...
ahogy te is
Miért kell egyből megváltoztatni azt, akivel vagyunk?
Ha önszántából, saját akaratból nem szokik le, miattad sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!