Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a 15 éves...

Megengednétek a 15 éves lányotoknak hogy kék legyen a hajvége ombrésan?

Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 11:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Jo ha egy lanyon van valami kis felfigyelhetoseg, szerintem az jo ha ilyen mertekben van figyelemfelkeltes
2017. jún. 7. 23:42
 32/38 anonim ***** válasza:
17 voltam,hogy a hajam alja(tehát ha felkotottem ugy látszott) sotet voros volt. Alap szine sotetbarna. Nem volt rikito. Szerintem ennyi oké.
2017. jún. 8. 13:09
 33/38 anonim ***** válasza:

Meg hát, miért ne? Semmi baja nem lesz tőle, főleg ha csak színező. Meg ha nem, max levágatja ha nem tetszik, majd visszanő.

Megj. engem még azért is lecsesztek mikor 25 évesen megláttak szőkén, meg alapjáraton mindenért beszólnak. Én ezt nem csinálnám meg a saját gyerekemmel. Széttetováltatni meg szétpiercingeztetni biztos hogy nem engedném (egy kettő még beleférne, ha nincs feltűnő helyen), de ez a "mindent tiltunk" értelmetlen, fölöslegesen mérgezi a kapcsolatot.

2017. jún. 8. 13:59
 34/38 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jún. 8. 14:05
 35/38 anonim válasza:
Igen,meg. Semmi baja nem lesz tőle, es ha tetszik neki miert ne csináltathatná meg? Ennyi idősen a többi 15 eves sokkal rosszabb dolgokat csinal ,mind a hajával mind mas dolgokkal.
2017. jún. 8. 16:26
 36/38 anonim ***** válasza:
51%

Én 15 éves vagyok és nekem is épp nemrég az volt illetve most fogom újra megcsinálni. :)

A szüleim úgy vannak vele hogy amíg kárt nem teszek magamban, nem teszek olyat ami rossz hatással van rám testileg/lelkileg/szellemileg vagy a jövőmre nézve, addig kb azt csinálok amit akarok, hadd valósítsam meg az ötleteimet, hadd kísérletezzem ki, mi az, ami nekem jó, és hadd próbáljam ki azokat a dolgokat, amiket ők annak idején szerettek volna csak nem engedték. Szerintem minden szülőnek így kéne eljárnia, bár igaz ehhez legalább egy minimálisan értelmes gyerek is kell.

2017. jún. 10. 21:42
 37/38 anonim válasza:
Személyes tapasztalat: én 14 vagyok, nyárra engedik melírosan színesre, nekem is sötétbarna a hajam. Nem kell szőkíteni, ha sötétebb árnyalatú festéket választasz, de hogy kell-e szőkíteni, az a dobozában van. Nekem is kimoshatós, de olyan, ami tovább benne marad.(8-10
2017. jún. 11. 07:47
 38/38 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok és már megengedték volna hogy szines legyen a hajam vége ! De én ugy döntöttem hogy most még csak sima ombre legyen a hajam es 15évesen nekem is szines lesz a hajam vége, SZERINTEM ENGED MEG!
2017. jún. 11. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!