Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a 15 éves...

Megengednétek a 15 éves lányotoknak hogy kék legyen a hajvége ombrésan?

Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 11:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
11%
igen, az ő dolga hogyan égeti le magát, a saját kárán tanul.
2017. jún. 5. 12:20
 12/38 anonim ***** válasza:
59%

Nem engedném meg... meg is mondom miért.

Van fodrász ismerősöm, és volt olyan vendége, aki kék ombrés hajat akart... két mosás után ki is jött belőle. Nem éri meg.

2017. jún. 5. 12:26
 13/38 anonim ***** válasza:
24%
AZ ombres a legocskabb, legolcsobb kinezet, hajfestesben, ruhaban, stb. Szerintem.
2017. jún. 5. 12:38
 14/38 anonim ***** válasza:
86%

Persze, nincs benne semmi. Hogy fél méteres fültágítót tegyen be azt tuti nem, de egy hajfestéstől ami normálisan is néz ki (se nem ribis) attól mi baja lenne? Ugyan...

18 után meg tehet be fél méteres fültágítót is, ha akarja úgy is megcsinálja, emiatt nem fogom tönkretenni a kapcsolatot, a saját gyerekemmel.

2017. jún. 5. 12:51
 15/38 anonim ***** válasza:
53%
Nem, max a nyárra, de akkor meg már minek. Nem azért mert ilyen prűd lennék vagy gonosz, de ismerem a pedagógusok hozzáállását az ilyesmihez.. .
2017. jún. 5. 13:03
 16/38 anonim ***** válasza:
16%

Nem. És nem hiszem, hogy magyarázattal tartozom érte. Örülök, hogy a gyerekemnek eszébe se jutott ilyent kérni...

Arra viszont kíváncsi vagyok, miért kell bohóckodni azzal, hogy sulidőben nem, nyáron igen. kicsit se álszent, mi?

2017. jún. 5. 13:11
 17/38 anonim ***** válasza:
7%
Hat ez az ombres dolog olyan bohoc kinezetu. Fertelmesen ronda, igenytelen kinezes. Nem akarnek fako hajjal jarni.
2017. jún. 5. 13:12
 18/38 anonim ***** válasza:
48%
16-os. Álszent vagy sem én akkor is arra hajlok, hogy jobb a békesség és tartozom annyi felelősséggel a lányomért, hogy nem hagyom, hogy kipécézze magának egy tanár a hajszíne miatt. A jól megkötött alkuk pedig segítik a jó kapcsolat megtartását a lázadó korszakban is. Így próbálgathatja a szárnyát, befestheti a haját, de bebizonyíthatja azt is mennyire felelősségteljes és szavahihető, ha nyáron mégis visszavált vagy, amiben én reménykednék, hogy mikor ezt mind elmesélem mérlegel és meghozza a helyes döntést mi szerint ennyit nem ér az egész és majd kipróbálja akkor mikor már nincs ekkora tétje vagy ha ragaszkodik a változáshoz megegyezünk valami kevésbé drasztikusba, ami alapján nem úgy jegyzik meg a suliban, mint a "színes hajú lány"
2017. jún. 5. 13:25
 19/38 anonim ***** válasza:
69%
Persze
2017. jún. 5. 13:48
 20/38 anonim ***** válasza:
61%

Kimoshatóval igen.

Viszont vigyázz vele bármilyen is. Nekem eszméletlenül tetszenek a teljesen kék hajak, múltkor ki is kérdeztem a fodrászomat róla, ő pedig szépen végigsorolta az ellenérveket.

Első körben elég durván ki kell szívatnod a hajadat, ami rendesen roncsol. Aztán a kék szín lehet, sőt nagyon valószínű, hogy csak akkor mutat jól amikor még friss és ropogós, később, mikor kopik már lehet, hogy csalódás lesz nem beszélve arról, hogy még simán más színre is kophat (mondjuk zöldre). (Plusz ellenérv, de ez személyes, hogy az én hajam alapjáraton festett vörös, elég macerás lenne kékké varázsolni)

Kimoshatóval érdemes kipróbálnod, nemrég "debütált" a L'Oreal új színezője: [link]

2017. jún. 5. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!