Ez csak szerintem nem normális?
Bátyámról van szó. Tehát röviden annyi,hogy összejött egy 16 éves lánnyal,aki most a testvérével él,aki a bátyám egyik haverja. Összejött a kiscsajjal,felköltözött hozzájuk,együtt kábszereznek,a csaj nem jár nagyon iskolába se csak néha-néha..
A bátyámnak is voltak drog problémái,de félek hogy a haverja meg a barátnője még jobban visszahúzzák..
A bátyám 20 éves..mit lehetne tenni ilyenkor? Hogy beszéljem le erről? Valami tipp?
Ki a lány gyámja? Mert valaki igen.
Menj be a gyámhivatal és tegyél feljelentést kiskorú veszélyeztetése miatt
Úgysem tudsz tenni semmit.
Akinek a jóisten észt nem adott, annak te sem fogsz tudni adni.
Köszönöm a válaszokat megint:)
Mint mondtam, a bátyámnak eddig is voltak drog problémái épp ezért nehéz ez az ügy..volt elvonón,rengetegszer próbált leszokni sikertelenül. De ahogy látom most már még annyira se fog mint eddig..nekem csak ő van, rá is alig számithatok:(
És most tönkreteszi az életét még jobban.
A lány gyámja a testvére. Mivel elmúlt 18 éves, neki adták a jogot mert a család náluk sem alkalmas rá ( apuka börtöntöltelék, anyuka meg egy utolsó drogos hajléktalan)
Így ők is voltak a rendszerbe, a lány bátyja a tesómmal nőtt fel ugyanazon a helyen. Csak a bátyja kiharcolta a gyámságot,mivel állitolag "semmi probléma nincs az életvitellel"
Gondolom akkor normálisnak mutatta magát amikor kimentek vagy nemtudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!