Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy nővérem,26 éves, kint...

Van egy nővérem,26 éves, kint él Amerikában, diploma, lakás mindene van. Szüleim, nagyszülök mindig hozzá hasonlitanak. Ha pedig rossz példát akarnak felhozni ott a bátyám. és nem esik le nekik hogy én harmadik, különálló személy vagyok. Miért?

Figyelt kérdés
Ti mit tennétek?:/Minden nap megkapom ezt, például nyolcadikban hogy nehogy szégyent hozzak a nővéremre az iskolában, vagy ma pl anyám nővérem barátjait jobban szerette anyám, jobban bejött az izlése, vagy ő sokkal talpraesettebb, vagy rendesebb, szebb, blablablabla de ezt igy a szemembe, komolyan, nem csak ugy elviccelödve. és nem tudok kitörni, már ebbe bele is fáradtam.3X voltam eddig hullámvölgybe miatta, elkezdtem cigizni egy ideig, füvet is szoktam nyomni, pipázni, inni. De tudom hogy ez hosszu távon nem célra vezetö. Ezért el akarok költözni innen. De addig is valamit kezdeni. Már mindent megprobaltam. Elkezdtem gitározni, fotozni, amit szeretek is. Volt fellépésem kiálllitásom. Meg sem nézték a szüleim. Bármi program amit lemondhatnának fontosabb nálam, bátyámnál. De ez arra volt jo hogy közelebb hozott a bátyámmal mer most tudtam meg h ö is ugyan ebben a cipöben jár. Help?
2010. máj. 17. 20:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ezen vagyok

de

nővérem ezt nem tudja vagy szereti inkább ezt a szerepet.

pl:anya:nővéremröl mesélt a vendégeknek hogy jaj hát ö olyan barátságos lány,barátkozik a fiukkal,és a fiuk már rögtön azt hiszik h többet akar"

valojaban:bulizik,lefekszik velük.kb évek ota ezt cisnálja,normális kapcsolata nem volt még

ez zavar nagyon,ez az életmodja,igy nem tudok rá felnézni,igazábol példaképem az a jövöbeli énem.

senki nincs.Anyám az álomvilágban él,nem akarja elvesziteni a ,,pici" lányát,ugy kezeli kb mintengem

de növéremet ez nem zavarja,nálunk a csáldban nincs olyan h problémamegodlás.ezért is irtam hogy nem ismeri növéremet egyáltalán.és én tudom milyen.és ha célozgatok rá akkor anyám kb igy elengedi a füle mellett.nem akarja tudatosan felfogni h a lánya felnött.hihetetlen.és közben bátyámmal együtt elveszittett.

és ráadásul anyám cslaádjában mai napig ez van h a bátya az isten ö meg le van hurrogva,de csak anyja szemében,apjában nem,öt birom is.(:

ö az aki egyedül nem a teljesitményt hanem az emberi lényedet nézi.

szoval anyám tanulhatott volna az anyja hibájábol.

nem értem...

2010. máj. 17. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Olyan is lehet,mivel a nõvéred messze van és igy akarja a hiànyàt rajtad levezetni.Az nagyon jó ha fotózol,gitàrozol,ebben igazàn letudod vezetni a feszültségedet.Fel a fejjel és ne szomorkodjàl!
2010. máj. 17. 21:26
 13/16 A kérdező kommentje:

jaja most probalom ugymond fejleszteni magam(:

kösziszépen:)

2010. máj. 17. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szeresd anyukádat. Szerintem nincs szükséged pszichiáterre ,inkább neki van,mert saját maga elnyomását akarja meghiúsítani saját lányán,úgy ,hogy titeket, fiait nyomja el bátyja helyett. Légy kitartó a tanulásban,legyen egy kedvedre való szakmád,és vegyél feleségül majd egy teljes családból származó egykét,aki hűséges típus...
2010. máj. 17. 22:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy? Nekem még testvérem sincs de mégis, soha nem voltam jó anyukámnak....És aztán elköltöztem!!!Yoopyyy..Neked is az lesz a legjobb, aztán majd csak esetleg hétvégente fogtok talizni, azt meg ki fogod birni..
2010. máj. 18. 12:08
 16/16 A kérdező kommentje:

16 vagyok.lány: D

hát igen,én is erre gondoltam hogy elköltözök aztán ez az egyetlen tartos megoldás.

kösz:)

2010. máj. 18. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!